Η ζωή θέτει πολλά ερωτήματα-

Όσα και οι άνθρωποι

Εμείς φροντίζουμε για τις απαντήσεις.

roche greece

Η Roche στην Ελλάδα

Στη γενέτειρα της ιατρικής και της φαρμακολογίας, η Roche ξεκινά την παρουσία της στις αρχές της δεκαετίας του ’30 διαγράφοντας σταδιακά μια πολύχρονη επιτυχημένη πορεία, με τη διάθεση πρωτοποριακών φαρμακευτικών και διαγνωστικών προϊόντων στους 'Ελληνες λειτουργούς της υγείας και τους ασθενείς. Με πυξίδα τις τρεις θεμελιώδεις αξίες μας - Ακεραιότητα, Τόλμη και Πάθος - εργαζόμαστε καθημερινά με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας των συνανθρώπων μας.

Σήμερα, η Roche εκπροσωπείται στην Ελλάδα από δύο ανεξάρτητες εταιρείες, τη Roche (Hellas) A.E., η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμάκων και τη Roche Diagnostics (Hellas) A.E., που διαθέτει Διαγνωστικά προϊόντα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών αναγκών.

Κλάδος Φαρμάκων

corporate_pharma

Με ανθρώπινο δυναμικό περίπου 160 ατόμων, ο Κλάδος Φαρμάκων στην Ελλάδα παρέχει πρωτοποριακές θεραπευτικές λύσεις σε επιστήμονες της υγείας και ασθενείς, που περιλαμβάνουν φάρμακα που ανήκουν στις θεραπευτικές κατηγορίες της ογκολογίας, της ανοσολογίας, των λοιμωδών νοσημάτων και της νευροεπιστήμης.

Η Roche, κατέχοντας ηγετική θέση παγκοσμίως στην υγειονομική φροντίδα κατά του καρκίνου, διαθέτει στη χώρα μας αποτελεσματικά ογκολογικά φάρμακα με αποδεδειγμένο όφελος επιβίωσης για την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών καρκίνου.

Περισσότερα για τη Roche (Hellas) A.E.

Κλάδος Διαγνωστικών

diagnostics

Κατέχοντας ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των in-vitro διαγνωστικών, η Roche Diagnostics δραστηριοποιείται στην Ελλάδα απασχολώντας περίπου 150 άτομα και παρέχοντας πρωτοποριακές, αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις σε επιστήμονες υγείας και ασθενείς. Περιλαμβάνουν βασική εργαστηριακή έρευνα, ανάλυση βιοχημικών, ανοσολογικών, αιματολογικών και μοριακών παραμέτρων, προαναλυτικά συστήματα, λογισμικά διαχείρισης δεδομένων και δειγμάτων και τον εργαστηριακό έλεγχο ποιότητας, παρακλίνια αναλυτικά συστήματα, μοριακό έλεγχο του μεταγγιζόμενου αίματος, τον καθημερινό αυτοέλεγχο του ασθενή κ.ά.

Περισσότερα για τη Roche Diagnostics (Hellas) A.E.