Ιατρική Πληροφόρηση Για Ασθενείς

A. Στοιχεία Αναφέροντος Ατόμου

* Υποχρεωτικά πεδία

Σας παρακαλούμε μην ξεχάσετε να μας αφήσετε ένα στοιχείο επικοινωνίας, για να σας δώσουμε την απάντησή μας.

Β. Επιθυμώ να ΖΗΤΗΣΩ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

1000 characters left

 

 

 

Συναινείτε, επιλέγοντας το παρακάτω tick box, στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό να απαντηθεί το ερώτημα σας σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για θέματα φαρμακοεπαγρύπνησης, ιατρικών πληροφοριών και παραπόνων ποιότητας προϊόντων.

Αν δεν συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τότε δεν θα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε στο αίτημα σας και σας ζητούμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο κανάλι προκειμένου να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Roche θα διατηρήσει στην ασφαλή βάση δεδομένων της τυχόν προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε ώστε να απαντήσουμε στο ερώτημα σας, να επικοινωνήσουμε ξανά για το αίτημά σας και να διατηρήσουμε πληροφορίες στην ασφαλή βάση δεδομένων της Ιατρικής Πληροφόρησης ως αναφορά και για τη συμμόρφωση με τις νομικές και ρυθμιστικές υποχρεώσεις μας για την καταγραφή και αναφορά.

Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι εντός των ορίων σύμφωνα με τους νόμους και διατάξεις.

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας σας παρέχει περαιτέρω λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα σας και τον τρόπο με τον οποίο η Roche επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Συναινώ ώστε να επεξεργαστούν τα προσωπικά μου δεδομένα με σκοπό να απαντηθεί το ερώτημα μου