Testimonials

“12 μήνες εξειδίκευσης στο αντικείμενο σου, και συνεργασίας με κορυφαία στελέχη του χώρου, καινούργιοι φίλοι, μοναδικά συναισθήματα, νέες εμπειρίες και το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας σου!”

Μαργαρίτα, Patients Organizations & Public Affairs Management Trainee

 

~

 

“Από τότε που ξεκίνησε το ManagementTrainee Program, τον Οκτώβριο του 2014, μου δόθηκε μια πληθώρα ευκαιριών να αναπτύξω τις ικανότητές μου και να δημιουργήσω σχέσεις συνεργασίας με ανθρώπους σε όλη την εταιρία. Η επιτυχία χρειάζεται σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, και το πρόγραμμα είναι ιδανικό προς αυτό, γιατί προσφέρει μεγάλη υποστήριξη σε θέματα ανάπτυξης ικανοτήτων, αλλά και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας.” 

Νίκος, Business Analytics Management Trainee

rmtp_testimony_img5

“Μέσω του Management Trainee Program της Roche κατάφερα και έγινα μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Τα challenges που πρέπει να αντιμετωπίσω, η επαφή μου με πραγματικά projects, οι πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρω, καθώς και η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι managers μου, σε συνδυασμό με το mentoring που υπάρχει πίσω από όλη αυτή την διαδικασία, πιστεύω ότι το κάνει ιδανική επιλογή για νεοεισερχόμενα στελέχη στην αγορά εργασίας.”

Κώστας, Digital Marketing Management Trainee

 

~

 

“ Η Roche δίνει την ευκαιρία και τα εφόδια να χτίσεις μία αξιόλογη καριέρα “

Mήνα, Finance Management Trainee

 

~

 

“Το Management Trainee Program δίνει στους νέους την δυνατότητα να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα μέσα σε ένα άκρως οργανωμένο περιβάλλον.” 

rmtp_testimony_img6

“Η ευκαιρία που μου δόθηκε να εργαστώ και να μάθω μέσα σε ένα τόσο δυναμικό και γεμάτο προκλήσεις εργασιακό περιβάλλον, αποδείχθηκε μια εξαιρετικά ανταποδοτική εμπειρία για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία.”

Λαμπρινή, Market Access Management Trainee

 

~

 

rmtp_testimony_img1

 

~

 

Για μένα το πρόγραμμα ήταν μια ομαλή μετάβαση από την ιδιότητα του φοιτητή στην ιδιότητα του εργαζόμενου. Είναι μια καθολική αλλαγή νοοτροπίας και καθημερινότητας η οποία έγινε μέσα στην αγκαλιά των 10 trainees και στην οικογένεια της Roche Hellas. Eίχα τη μοναδική ευκαιρία να δω πολλά κομμάτια δουλειάς σε fast forward και να δοκιμαστώ σε διάφορες συνθήκες. Το Management Trainee Program της Roche Hellas ήταν για μένα ένας διάδρομος απογείωσης!”

Ευτυχία, Quality Assurance Management Trainee

 

~

 

“Μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις πραγματική εργασιακή εμπειρία σε μία από τις καλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες στο κόσμο, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσεσαι τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά!”

Αργύρης, Health Economics Management Trainee

 

~

 

rmtp_testimony_img2

“Μαθαίνεις να συνεργάζεσαι, να πειθαρχείς, να βελτιώνεσαι μέσα από την κριτική, να γίνεσαι μέλος μιας ομάδας.  ‘Εχεις την ευκαιρία να εκτίθεσαι ταυτόχρονα σε πάρα πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, να αποκτάς πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία.”

rmtp_testimony_img3

“ Eνα υπέροχο ταξίδι γεμάτο γνώσεις και νέες μοναδικές εμπειρίες! Το καλύτερο ξεκίνημα για την καριέρα μου!!! Σ'ευχαριστώ Roche! “

Εμμανουέλα, HR Management Trainee

 

~

 

“Το πρόγραμμα των Management Trainees, αποτέλεσε για μένα προσωπικά, μια μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσω την επαγγελματική μου διαδρομή κάνοντας πρώτη στάση σε μια πολυεθνική εταιρία με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο”.

Αμάτα, Digital Marketing Management Trainee

rmtp_testimony_img4

“Η εμπειρία μου στο πρόγραμμα της Roche αυτό το χρόνο ήταν κάτι περισσότερο από διασκεδαστική! Η ευκαιρία που μου δόθηκε να εργαστώ στο αντικείμενο που μου αρέσει και μάλιστα σε μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές του κόσμου, εκτός από τις γνώσεις που μου προσέφερε, με βοήθησε να έχω ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα για την επαγγελματική μου ζωή!"

Ιωάννα, Digital Marketing Management Trainee

 

~

 

“Μια καταπληκτική εμπειρία που μου επέτρεψε να αναπτυχθώ ως άτομο και ως επαγγελματίας!! Σας ευχαριστώ!!!”

Δήμητρα, Drug Safety & Medical Information Management Trainee

 

~

 

class 2014

“Ένα αξιόλογο ξεκίνημα επαγγελματικής πορείας σε έναν οργανισμό υψηλού επιπέδου. Μία εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσεις τις ικανότητες και δεξιότητες που έχεις αναπτύξει έως τα ακαδημαϊκά σου χρόνια, σε πραγματικές συνθήκες. Οι προκλήσεις, οι ευκαιρίες, οι συνεργασίες και το mentoring είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συναντάς και που θα αποτελέσουν ισχυρά εχέγγυα για το μέλλον. “

Γιάννης, Finance Trainee class 2016

 

~

 

2class 2016

“Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία καθώς το πρόγραμμα βασίζεται στο training on the job. Εξελίσσεις τις ικανότητες σου, βελτιώνεις τις γνώσεις σου έχοντας πάντα την υποστήριξη του Μέντορά σου και καταφέρνεις σιγά σιγά να χτίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ. “

Παναγιώτα, Digital Marketing Trainee, Class 2016

 

~

 

“Ένα..."χρυσό εισιτήριο" για την είσοδο των νέων στο χώρο των εταιρειών & του επιχειρείν... Αξιόλογοι mentors, ουσιαστική συμμετοχή στα projects και τις καθημερινές προκλήσεις & μια μοναδική ευκαιρία εξέλιξης σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο!!!!”

Κωνσταντίνα, Quality – Regulatory Trainee,
Class 2016

1class 2016