Κλάδος Φαρμάκων στην Ελλάδα

Με ανθρώπινο δυναμικό περίπου 130 ατόμων, ο Κλάδος Φαρμάκων στην Ελλάδα παρέχει πρωτοποριακές θεραπευτικές λύσεις σε επιστήμονες της υγείας και ασθενείς, που περιλαμβάνουν φάρμακα που ανήκουν στις θεραπευτικές κατηγορίες της ογκολογίας, της αιματολογίας (μη-Hodgkin λέμφωμα, χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, αιμορροφιλία), των αυτοάνοσων ρευματικών παθήσεων  (ρευματοειδής αρθρίτιδα, αγγειίτιδες), των παθήσεων  κεντρικού νευρικού συστήματος (πολλαπλή σκλήρυνση, νόσος Πάρκινσον), των αναπνευστικών παθήσεων (ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση) της ιολογίας (γρίπη, ηπατίτιδα, HIV, κυτταρομεγαλοϊός), της νεφρολογίας (αναιμία από χρόνια νεφρική νόσο), της μεταμόσχευσης (ανοσοκαταστολή στη μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων) και των καρδιαγγειακών νοσημάτων (υπέρταση, στεφανιαία νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια).

Η Roche, κατέχοντας ηγετική θέση παγκοσμίως στην υγειονομική φροντίδα κατά του καρκίνου, διαθέτει στη χώρα μας αποτελεσματικά ογκολογικά φάρμακα με αποδεδειγμένο όφελος επιβίωσης για την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών καρκίνου, όπως του παχέος εντέρου, του μαστού, του πνεύμονα, του στομάχου, του παγκρέατος, του νεφρού, του μελανώματος και του βασικοκυτταρικού καρκινώματος.

Επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη την περίοδο 2010 – 2018 πραγματοποίησε επενδύσεις συνολικού ύψους 32,2 εκατ. ευρώ, με 98 κλινικές μελέτες, από τις οποίες επωφελήθηκαν 6.800 ασθενείς. Παράλληλα, το διάστημα 2012 – 2015 επένδυσε συνολικά 362.000 ευρώ σε 17 προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με έμφαση στους τομείς της δημόσιας υγείας και παιδείας. Από τα προγράμματα αυτά επωφελήθηκαν 1.730 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά και νέοι.

Η Roche Hellas έχει βραβευτεί για δύο συνεχόμενες χρονιές ως Great Place to Work.

Χρήσιμα έγγραφα

Εταιρικό ΠροφίλΚώδικας ΔεοντολογίαςΕταιρική Κοινωνική ΥπευθυνότηταΕξατομικευμένη Θεραπεία

Δείτε περισσότερα

Personalized HealthcareOur HistoryResearch & DevelopmentSustainabilityGenentechRoche Molecular DiagnosticsVentana Medical Systemse-LabDoc

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies