Λύσεις

Από την ίδρυση της εταιρείας μας, αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα χρόνιων και απειλητικών για τη ζωή νόσων που συνεχίζουν να φέρνουν επανάσταση στην υγειονομική περίθαλψη. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε φάρμακα και διαγνωστικές λύσεις που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων, εξασφαλίζοντας ταχεία, καθολική και βιώσιμη πρόσβαση των ασθενών σε αυτά στοχεύοντας στον μετασχηματισμό της υγειονομικής περίθαλψης προς όφελος της κοινωνίας και των ανθρώπων.

Πού δραστηριοποιούμαστε

Περισσότερα

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies