Βλέπουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μία ευκαιρία να μοιραστούμε ό,τι είναι σημαντικό για εμάς, να είμαστε κοντά με την κοινότητά μας και να ακούμε τις φωνές σας. Μπορείτε να αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω @αναφορών, σχολίων ή άμεσων μηνυμάτων. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε συνδεδεμένοι μαζί σας και να απαντάμε σε ερωτήματα όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Ωστόσο, όσο και αν θέλουμε να μείνουμε σε επαφή, δραστηριοποιούμαστε σε μια βιομηχανία με αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο και για αυτό ορισμένες συνομιλίες δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούνται μέσω των καναλιών μας.

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες οδηγίες που οφείλουμε να ακολουθούμε και σας παρακαλούμε να κάνετε το ίδιο:

Θα διαγράφουμε οποιοδήποτε σχόλιο αναφέρει προϊόντα, είτε αυτά είναι δικά μας είτε άλλης εταιρείας. Εμπορικό περιεχόμενο που διαφημίζει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία θα διαγράφεται επίσης μόνιμα. Εάν έχετε απορίες σχετικά με ένα από τα προϊόντα μας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με πληροφορίες που θα βρείτε στοΝα θυμάστε πως η καλύτερη πηγή πληροφοριών για τα προϊόντα είναι ο επαγγελματίας υγείας σας/ ο θεράπων ιατρός σας.

Θέλουμε να μάθουμε για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να έχετε αντιμετωπίσει με ένα από τα προϊόντα μας, είτε πρόκειται για φάρμακο, είτε για διαγνωστική εξέταση ή  ιατρική συσκευή. Ωστόσο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνετε αυτό. Παρακαλούμε αναφέρετε όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες ή παράπονα προϊόντων χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

- Αναφορά στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ)

* μέσω ηλεκτρονικής υποβολής της Κίτρινης Κάρτας μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΟΦ:ή

* έντυπη υποβολή μέσω ταχυδρομείου χωρίς τέλη: ΕΟΦ Τμήμα Ανεπιθύμητων Ενεργειών (Μεσογείων 284, 15562), τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-2040380 ή 213-2040337

- Εναλλακτικά, η αναφορά ανεπιθύμητων συμβάντων μπορεί να γίνει στη Roche (Hellas) A.E., μέσω της Τοπικής Μονάδας Φαρμακοεπαγρύπνησης:

* ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας

* μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

* μέσω faxή

* στο τηλέφωνο επικοινωνίας +30 210 61 66 100

 

Εάν μοιραστείτε μία ανεπιθύμητη ενέργεια μαζί μας μέσω των κοινωνικών μέσων, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για να αναφέρουμε το συμβάν. Ενδέχεται να διαγράψουμε την ανάρτησή σας για να προστατεύσουμε το απόρρητό σας.

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Roche (Hellas) AE έχει τη νομική υποχρέωση να συλλέγει και να αναφέρει στις Υγειονομικές Αρχές πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες και/ή προϊοντικά παράπονα  και άλλες απαιτούμενες πληροφορίες ασφάλειας που έρχονται στην προσοχή της. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επεξεργασία των δεδομένων σας θα γίνει με τη μεγαλύτερη επιμέλεια σε συμφωνία με την ειδική για τη φαρμακοεπαγρύπνηση νομοθεσία, όπως περιγράφεται στην Πολιτική Προστασίας για τη φαρμακοεπαγρύπνηση,  η οποία είναι διαθέσιμη στηνΤα δεδομένα σας δε θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με μια θεραπεία ή φάρμακο, επικοινωνήστε πρώτα με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης ή επικοινωνήστε με τα γραφεία μαςή με την τοπική Υπηρεσία Ιατρικής Πληροφόρησης Θέλουμε πολύ να σας βοηθήσουμε, αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι το σωστό μέρος για να συζητήσουμε προσωπικές πληροφορίες για την υγεία.

Αποδεχόμαστε τη γνώμη όλων. Το παρόν κανάλι αποτελεί έναν ανοιχτό χώρο για όλους τους χρήστες που ενδιαφέρονται να συζητήσουν σχετικά με κάποιο από τα θέματα που δημοσίευσε η Roche. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους χρήστες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε έναν αυθεντικό διάλογο, διασφαλίζοντας ότι οι συνομιλίες που πραγματοποιούνται στο κανάλι μας παραμένουν εντός θέματος και έχουν αξία για όλους τους χρήστες.

 

Ενδέχεται να διαγράφουμε μηνύματα που:

  • Περιλαμβάνουν βωμολοχίες, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό, καταχρηστικό, μεροληπτικό ή προσβλητικό περιεχόμενο ή γλώσσα (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο και συνδέσμων),

  • Είναι υποτιμητικά , απειλητικά, συναινούν σε βίαιη  ή παράνομη συμπεριφορά

  • Είναι υπερβολικά επαναλαμβανόμενα και / ή ενοχλητικά για την κοινότητα ή αποτελούν ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam)

  • Παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας

Διατηρουμε το δικαιωμα να απαγορεύσουμε την πρόσβαση στον εταιρικό λογαριασμό/ προφίλ μας σε οποιοδήποτε άτομο, το οποίο κάνει σχόλια τα οποία εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες

Λάβετε υπόψη ότι οι πλατφόρμες τρίτων έχουν επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες που μοιράζεστε μέσω τών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου τους.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο στη Roche, διαβάστε τηνμας

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.