Φαρμακοεπαγρύπνηση

Ανεξάρτητα από την ιδιότητά σας (επαγγελματίας υγείας, ασθενής κλπ.), μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς στο να γίνουν τα φάρμακά μας ακόμα πιο ασφαλή!

Η αναφορά μίας οποιασδήποτε Ανεπιθύμητης Ενέργειας που παρουσιάστηκε με κάποιο φάρμακο της εταιρίας μας θα βοηθήσει να παρακολουθήσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την εικόνα ασφάλειας του φαρμάκου αυτού, έτσι ώστε οι ίδιες Ανεπιθύμητες Ενέργειες να αντιμετωπιστούν καλύτερα ή και να προληφθούν στο μέλλον.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

 • Email: hellas.drugsafety@roche.com

 • Τηλεφωνικά: 210 61 66 100 (από σταθερό και κινητό) ή

 • Ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

  Roche (Hellas) A.E.

  Αλαμάνας 4 & Δελφών
  Μαρούσι Τ.Κ. 151 25
  ΑΘΗΝΑ
  (υπόψη Τμήματος
  Φαρμακοεπαγρύπνησης)

Όλες οι πληροφορίες της επικοινωνίας αυτής είναι εμπιστευτικές, για χρήση αποκλειστικά από τους αρμόδιους επαγγελματίες/ επιστήμονες υγείας της εταιρίας μας.

Κατά τη συμπλήρωση αυτής της φόρμας μπορείτε ακόμα να διατηρήσετε την ανωνυμία σας.

Τέλος, ανεξάρτητα από την ιδιότητά σας, υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να δηλώσετε απευθείας στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων περιστατικά ανεπιθύμητων ενεργειών μέσω ηλεκτρονικής υποβολής κίτρινης κάρτας από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://kitrinikarta.eof.gr/

Σας ευχαριστούμε θερμά!

"…Τις συνταγές και τις θεραπείες θα τις αποφασίζω με μόνο κριτήριο το καλό του αρρώστου, όσο καλύτερα μου επιτρέπουν οι γνώσεις και οι δυνάμεις μου, θ' αποφεύγω το κακό και την αδικία…" (Από τον Όρκο του Ιπποκράτη)

Δείτε περισσότερα

please be aware that you are leaving this website.