Ιατρική Πληροφόρηση

Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία ιατρικών πληροφοριών της Roche Hellas A.E.

Σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία μας για ερωτήσεις που αφορούν τα φάρμακα της εταιρείας μας. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας παρέχουμε μια έγκυρη απάντηση που βασίζεται σε διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα και είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

 • Email: [email protected]
 • Τηλεφωνικά: 210 61 66 100 (από σταθερό και κινητό)
  από Ελλάδα   800 111 93 00  (Δωρεάν γραμμή επικοινωνίας) ή
 • Ταχυδρομικά στη διεύθυνση: 
  Roche (Hellas) AE 
  Αλαμάνας 4 & Δελφών Μαρούσι  
  Τ.Κ. 151 25 ΑΘΗΝΑ 
  (υπόψη Τμήματος Ιατρικής Πληροφόρησης)

Εναλλακτικά, μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημά σας μέσω της παρακάτω φόρμας:

 

Όλες οι πληροφορίες της επικοινωνίας αυτής είναι εμπιστευτικές, για χρήση αποκλειστικά από τους αρμόδιους επαγγελματίες/επιστήμονες υγείας της εταιρίας μας.

Κατά τη συμπλήρωση αυτής της φόρμας μπορείτε ακόμα να διατηρήσετε την ανωνυμία σας.

Για Ασθενείς: Η Roche δεν μπορεί να παρέχει θεραπευτικές συμβουλές που αφορούν μεμονωμένες περιπτώσεις, αφού η ευθύνη της συνταγογράφησης ή θεραπευτικών παρεμβάσεων παραμένει στο θεράποντα ιατρό ο οποίος γνωρίζει την κλινική και γενικότερη εικόνα του ασθενούς και μπορεί να αξιολογήσει τα οφέλη της φαρμακοθεραπείας σε σχέση με τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση συγκεκριμένων φαρμάκων. 

Για Επαγγελματίες Υγείας: Η Roche σας παρέχει τις πληροφορίες αυτές ως επαγγελματική διευκόλυνση και για να σας βοηθήσει στην λήψη δικών σας αποφάσεων για την περίθαλψη των ασθενών. Δε συνιστούμε τη χρήση των προϊόντων μας για οποιαδήποτε ένδειξη, αξίωση, δοσολογία, ή οδό χορήγησης που δεν καλύπτεται από την Περίληψη Χαρακτηριστικών του Προϊόντος. 

Για Φαρμακεία, Νοσοκομεία, Φαρμακαποθήκες: Για παραγγελίες φαρμάκων ή αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με το κόστος των φαρμάκων, την παράδοσή τους, την επιστροφή τους κ.λ.π, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 61 66 100 + εσωτερικό 1.

Σχετικά με την αναφορά τεχνικών παραπόνων απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 61 66 262.