Επαγγελματίες Υγείας

Στην Roche, η καινοτομία είναι η απάντησή μας στις ιατρικές προκλήσεις. Συνεχώς επενδύουμε στην ιατρική έρευνα και ανάπτυξη για να διαθέσουμε νέα φάρμακα και διαγνωστικά προϊόντα για ασθένειες όπως ο Καρκίνος, η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, οι Αιματολογικές κακοήθειες, οι Σπάνιες Παθήσεις, η Οφθαλμολογία, οι Αυτοάνοσες Παθήσεις και πολλές άλλες.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη φαρμάκων και θεραπειών που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των ασθενών. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο για να κάνουμε την παροχή υγειονομικής περίθαλψης πιο εξατομικευμένη και, κατά συνέπεια, ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική.

Οι κλινικές δοκιμές αποτελούν πλέον ουσιαστικό εργαλείο για την επιβεβαίωση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των νέων φαρμάκων, καθώς και για τον έλεγχο νέων χρήσεων (ενδείξεων) για φάρμακα που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά.

Η Ελλάδα έχει ολοένα και περισσότερο την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτές τις μελέτες, με τη συμβολή ασθενών, ερευνητών και ολόκληρης της ομάδας τους να είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιτυχία και τη συνέχεια τους.

Από την άλλη πλευρά, η κλινική έρευνα μπορεί δυνητικά να προσφέρει στους ασθενείς μια μοναδική ευκαιρία να λάβουν καινοτόμες θεραπείες και πιο στενή παρακολούθηση, καθώς και να επιτρέψει στην ομάδα μελέτης να επανεξετάσει και να επικαιροποιήσει την κλινική πρακτική σε κάθε κέντρο μελέτης.

Δείτε περισσότερα

EMEAFDAWHOΕΟΦΕΕΔGCP EMAEMAClinicaltrials.govclinicaltrialsregister.euRoche trials for patientsforpatients.roche.com

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies