Prix Galien Greece 2015: Βράβευση της Roche Hellas για Καλύτερο Φαρμακευτικό προϊόν

Το βραβείο «Καλύτερο Φαρμακευτικό Προϊόν της Χρονιάς» απονεμήθηκε στη Roche Hellas κατά την τελετή απονομής των βραβείων φαρμακευτικής καινοτομίας Prix Galien 2015 που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής, για ένα καινοτόμο φαρμακευτικό μόριο το οποίο ενδείκνυται για τη θεραπεία ενηλίκων ασθενών με συμπτωματικό μεταστατικό βασικοκυτταρικό καρκίνωμα (mBCC) ή τοπικά προχωρημένο βασικοκυτταρικό καρκίνωμα (laBCC), μη κατάλληλο για χειρουργική επέμβαση ή ακτινοθεραπεία.

O Δρ. Χρήστος Αντωνόπουλος, Ιατρικός Διευθυντής της Roche Hellas υπογράμμισε ότι «Η τιμητική διάκριση και βράβευση στα Prix Galien μιας καινοτόμου θεραπευτικής προσέγγισης της Roche ως καλύτερου φαρμακευτικού προϊόντος είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Η Roche στρατηγικά έχει επιλέξει την ανάπτυξη εξατομικευμένων θεραπειών στοχεύοντας στη βέλτιστη αντιμετώπιση της εκάστοτε νόσου. Για τη Roche Hellas, η διεξαγωγή κλινικών ερευνών στην Ελλάδα, βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο της στρατηγικής μας με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών, καθώς και την πρόσβαση αυτών σε καινοτόμες επιλογές.»

Από την πλευρά της η κ. Δήμητρα Κιντώνη, Product Strategy Director της Roche Hellas ανέφερε ότι «Η βράβευση αυτή αποτελεί μια αναγνώριση της δέσμευσης της Roche να βρίσκεται κοντά στον ασθενή προσφέροντάς του καινοτόμες θεραπείες. Η πρόσβαση σε νέες θεραπείες είναι σημαντική για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση κάθε νόσου και τη βελτίωση της ζωής των ασθενών.»

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Roche Hellas, κ. Κίμων Μαλαταράς, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή μας τιμά ιδιαιτέρως. Τα Prix Galien αναδεικνύουν το έργο της φαρμακοβιομηχανίας στην έρευνα για νέες θεραπείες και τεχνολογίες. Για εμάς στη Roche, η Kαινοτομία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο ώστε να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα η ποιότητα στη φροντίδα υγείας και αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία ενός καλύτερου συστήματος Υγείας.»

Τα Prix Galien, τα οποία φέτος διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, αποτελούν το θεσμό βράβευσης της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση εξαιρετικών φαρμακευτικών επιτευγμάτων που συμβάλλουν στη μακροβιότερη και ποιοτικότερη ζωή των ασθενών. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Roche έχει λάβει έως σήμερα 39 Prix Galien για τα προϊόντα της.

Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η Roche αποτελεί έναν από τους ηγετικούς ομίλους στη φροντίδα υγείας, που είναι βασισμένος στην έρευνα και συνδυάζει τη δυναμική του Κλάδου Φαρμάκων και Διαγνωστικών. Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο με διαφοροποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τη νευροεπιστήμη. Επιπλέον, η Roche είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στα in-vitro διαγνωστικά προϊόντα, την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη. Η στρατηγική εξατομικευμένων θεραπευτικών λύσεων της Roche στοχεύει στην παροχή φαρμάκων και διαγνωστικών εργαλείων, τα οποία επιτρέπουν ουσιώδεις βελτιώσεις στην υγεία, την ποιότητα ζωής και την επιβίωση των ασθενών. Η Roche ιδρύθηκε το 1896 και έκτοτε συνεισφέρει σημαντικά στην παγκόσμια υγεία για περισσότερο από έναν αιώνα. Είκοσι τέσσερα φάρμακα που αναπτύχθηκαν από τη Roche περιλαμβάνονται στις λίστες μοντέλων βασικών φαρμάκων WHO, μεταξύ των οποίων αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της ελονοσίας και χημειοθεραπείες που σώζουν ζωές.

Το 2014, η Roche απασχόλησε περισσότερους από 88.500 εργαζόμενους παγκοσμίως, επένδυσε 8,9 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε Έρευνα και Ανάπτυξη και σημείωσε πωλήσεις 47,5 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων. Η Genentech, στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της μέλος του Ομίλου της Roche. Επίσης, η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία.
Για περισσότερες πληροφορίες:

Χρήσιμα έγγραφα

Εταιρικό ΠροφίλΚώδικας ΔεοντολογίαςΕταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies