Roche Hellas: Βράβευση στα Best Workplaces Hellas 2014

Roche Hellas: Βράβευση στα Best Workplaces Hellas 2014 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Σημαντική αντική διάκριση για το εργασιακό της περιβάλλον εξασφάλισε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Roche Hellas στο διαγωνισμό Best Workplaces 2014, κερδίζοντας την τρίτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες υγείας συνολικά και την 8η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν 50 έως 250 εργαζόμενους.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Roche Hellas, Δρ. Alexander Zehnder και η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων Roche Hellas, κα Κική Τσιάμη από την Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κα Νάνσυ Παπαλεξανδρή, κατά την ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για τη βράβευση των εταιρειών που ξεχώρισαν για το εργασιακό τους περιβάλλον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces 2014.

Με αφορμή τη διάκριση της Roche Hellas στα Best Workplaces 2014, ο Δρ. Alexander Zehnder δήλωσε: «Στη Roche, οι εργαζόμενοί μας αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας. Είναι επομένως πρωταρχική μας μέριμνα, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες και απαιτητικές συνθήκες στη χώρα μας σήμερα, να φροντίζουμε να καλλιεργούμε ένα περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι εργαζόμενοί μας να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους καθημερινά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα αποτελέσματα και στην Ελλάδα επιβεβαιώνουν αυτή την προσήλωσή της εταιρείας παγκόσμια στην επένδυση των ανθρώπων της».

Η κα Κική Τσιάμη σημείωσε σχετικά: «Η Roche Hellas είναι ένας συμπαγής, ζωντανός οργανισμός. Ένας από τους βασικούς παράγοντες που μας διαφοροποιεί αισθητά και συμβάλλει στην ανάδειξη του εργασιακού περιβάλλοντος της εταιρείας μας ως ιδανικού, είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάθε εργαζόμενο εστιάζοντας στην ολότητά του, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε να διατηρούμε ζωντανή μία αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και συναδελφικότητας μεταξύ εταιρείας και εργαζομένων. Όλοι οι εργαζόμενοι της Roche Hellas, αναγνωρίζουν και αφομοιώνουν αυτή την κουλτούρα και ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη τους επιβραβεύοντας την εταιρεία πραγματικά ως ένα “Great Place to Work”».

Η λίστα με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2014 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School.


Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η Roche αποτελεί έναν από τους ηγετικούς ομίλους στη φροντίδα υγείας, που είναι βασισμένος στην έρευνα και συνδυάζει τη δυναμική του Κλάδου Φαρμάκων και Διαγνωστικών. Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο με διαφοροποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τη νευροεπιστήμη. Επιπλέον, η Roche είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στα in-vitro διαγνωστικά προϊόντα, την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη. Η στρατηγική εξατομικευμένων θεραπευτικών λύσεων της Roche στοχεύει στην παροχή φαρμάκων και διαγνωστικών εργαλείων, τα οποία επιτρέπουν ουσιώδεις βελτιώσεις στην υγεία, την ποιότητα ζωής και την επιβίωση των ασθενών. Η Roche ιδρύθηκε το 1896 και έκτοτε  συνεισφέρει σημαντικά στην παγκόσμια υγεία για περισσότερο από έναν αιώνα. Είκοσι τέσσερα φάρμακα που αναπτύχθηκαν από τη Roche περιλαμβάνονται στις λίστες μοντέλων βασικών φαρμάκων WHO, μεταξύ των οποίων αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της ελονοσίας και χημειοθεραπείες που σώζουν ζωές.

Το 2013 η Roche απασχόλησε περισσότερους από 85.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, επένδυσε 8,7  δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε Έρευνα και Ανάπτυξη και σημείωσε πωλήσεις 46,8 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων. Η Genentech, στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της μέλος του Ομίλου της Roche. Επίσης, η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Χρήσιμα έγγραφα

Εταιρικό ΠροφίλΚώδικας ΔεοντολογίαςΕταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies