Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά 2016

Roche Hellas «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά 2016» «Μια μέρα μπορεί να αλλάξει το μέλλον ενός παιδιού»

Αθήνα,11 Ιουλίου: Πιστοί στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους για 13η συνεχή χρονιά οι εργαζόμενοι της Roche Hellas πήραν μέρος στην «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά». Με μήνυμα  «Μια μέρα μπορεί να αλλάξει το μέλλον ενός παιδιού», οι εργαζόμενοι της Roche Hellas περπάτησαν στο Ναύπλιο την 1η Ιουλίου συγκεντρώνοντας με το συμβολικό αυτό τρόπο χρήματα για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και για τα παιδιά του Μαλάουι. Στη φετινή πεζοπορία, οι εργαζόμενοι μαζί με τα παιδιά τους είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν ιστορικά σημεία της πόλης παίζοντας όλοι μαζί ένα πρωτότυπο φωτογραφικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.

Η «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά» (Children’s Walk), είναι μια πρωτοβουλία των ίδιων των εργαζομένων της Roche με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού, το οποίο διπλασιάζεται από την εταιρεία και διατίθεται εξίσου για τους σκοπούς του φορέα που ενισχύεται κάθε χρόνο σε τοπικό επίπεδο και στην παγκόσμια προσπάθεια του Ομίλου που αφορά στη στήριξη των παιδιών του Μαλάουι.

Η Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων της Roche Hellas, κα. Ξένια Καπόρη με αφορμή τη φετινή εκδήλωση ανέφερε: «H υλοποίηση των δεσμεύσεων της εταιρείας και των εργαζομένων της για προσφορά και βιώσιμη διαβίωση αποτελεί για όλους εμάς πρωταρχικό μέλημα. Από το 2003 και κάθε χρόνο, οι εργαζόμενοι της Roche περπατούν με συνέπεια με στόχο να αλλάξουν  το μέλλον των παιδιών. Άλλωστε “μια μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά”».

«Το Children’s Walk μας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να έρθουμε πιο κοντά εμείς οι εργαζόμενοι της Roche Hellas με τα παιδιά μας, αλλά και να προσφέρουμε ουσιαστικά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη», δήλωσε η Communications Business Partner της Roche Hellas κα. Άννα Παπακοσμοπούλου.

Σχετικά με το Roche Children’s Walk

Από το 2003, περισσότεροι από 150.000 εργαζόμενοι της Roche παγκοσμίως, έχουν περπατήσει σε 141 χώρες, συγκεντρώνοντας πάνω από 12,5 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα μέχρι σήμερα. Το Children’s Walk είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία, κατά την οποία οι εργαζόμενοι της Roche συγκεντρώνουν κάθε χρόνο χρήματα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Με σκοπό την ενθάρρυνση της βιωσιμότητας μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης και υγείας, τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τους υπαλλήλους της Roche διπλασιάζονται από τη Roche. Ένα μέρος του ποσού που συγκεντρώνεται, χρησιμοποιείται για τη στήριξη των παιδιών της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας, ενώ το υπόλοιπο ποσό διατίθεται για τα παιδιά στο Μαλάουι, μία από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου. Με το 62% του πληθυσμού να ζει κάτω από το διεθνές όριο της φτώχειας 1.25 δολάρια ημερησίως και 790.000 παιδιά ορφανά εξαιτίας του ιού HIV/AIDS, στόχος της Roche είναι να προωθήσει μία μακροπρόθεσμη βιώσιμη αλλαγή, βοηθώντας με προσπάθειες, όπως η παροχή τροφίμων, η εκπαίδευση και η προαγωγή της υγείας για τα παιδιά στο Μαλάουι.

Σχετικά με τη Roche

Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η Roche αποτελεί έναν από τους ηγετικούς ομίλους στη φροντίδα υγείας, που είναι βασισμένος στην έρευνα και συνδυάζει τη δυναμική του Κλάδου Φαρμάκων και Διαγνωστικών. Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο με διαφοροποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τη νευροεπιστήμη. Επιπλέον, η Roche είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στα in-vitro διαγνωστικά προϊόντα, την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη.  Η στρατηγική εξατομικευμένων θεραπευτικών λύσεων της Roche στοχεύει στην παροχή φαρμάκων και διαγνωστικών εργαλείων, τα οποία επιτρέπουν ουσιώδεις βελτιώσεις στην υγεία, την ποιότητα ζωής και την επιβίωση των ασθενών. Η Roche ιδρύθηκε το 1896 και έκτοτε  συνεισφέρει σημαντικά στην παγκόσμια υγεία για περισσότερο από έναν αιώνα. Είκοσι οχτώ φάρμακα που αναπτύχθηκαν από τη Roche περιλαμβάνονται στις λίστες μοντέλων βασικών φαρμάκων WHO, μεταξύ των οποίων αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της ελονοσίας και χημειοθεραπείες που σώζουν ζωές.

Για περισσότερες πληροφορίες:  

Χρήσιμα έγγραφα

Εταιρικό ΠροφίλΚώδικας ΔεοντολογίαςΕταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα

Μπορείτε να υποβάλλετε αναφορές του Ν. 4990/2022 (προστασία προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις ενωσιακού δικαίου/whistleblowing) είτε μέσω της πλατφόρμας  είτε γραπτώς, αποστέλλοντας ταχυδρομικώς την αναφορά σας στη διεύθυνση Αλαμάνας 4 & Δελφών, 151 25, Μαρούσι, σε φάκελο με την ένδειξη "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche (Hellas) Α.Ε." ή "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche Diagnostics (Hellas) M.A.E." αναλόγως της εταιρείας στην οποία απευθύνεστε. 

You may submit reports of Law 4990/2022 (protection of persons who report breaches of Union law/whistleblowing) via the platform or in written form, by sending your report by post to the address 4, Alamanas & Delfon Str., 15125, Maroussi, in an envelope marked "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R.   of Roche (Hellas) S.A." or "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R. of Roche Diagnostics (Hellas) Single Member S.A." depending on the company you are addressing to.

 * Υ.Π.Π.Α. / O.R.M.R.: Υπεύθυνος Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών / Officer responsible for the Receipt and Monitoring of Reports


Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies