“Εστιάζοντας στην Αξία: Αλλαγή παραδείγματος για ένα βιώσιμο και αποτελεσματικό σύστημα υγεία”

Αγγελική Αγγέλη, Chief Portfolio Officer Roche Hellas, | Άρθρο στοπου δημοσιεύτηκε στις 3/3.

Διαβάστε το άρθρο

Η γήρανση του πληθυσμού και ο αυξημένος φόρτος των χρόνιων νοσημάτων, όπως ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες, οδηγούν σε σταθερή αύξηση των αναγκών περίθαλψης και κατ’ επέκταση των δαπανών υγείας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ, οι δαπάνες υγείας σε όλες σχεδόν τις χώρες – μέλη του αναμένεται να αυξηθούν στα επόμενα 15 χρόνια με ρυθμό ταχύτερο από αυτόν της αναμενόμενης αύξησης του ΑΕΠ τους.

Χρήσιμα έγγραφα

Εταιρικό ΠροφίλΚώδικας ΔεοντολογίαςΕταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies