Roche: στο Greece Race for the Cure®

Η Roche έδωσε δυναμικά το «παρών» για μια ακόμα χρονιά στο Greece Race for the Cure®

Η Roche Hellas και η Roche Diagnostics Hellas, ως OneRoche, συνεπείς όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού τους για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, συμμετείχαν στον 15o αγώνα Greece Race for the Cure® ως διακεκριμένοι χορηγοί, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα για τη σημασία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπείας του καρκίνου του μαστού.

Ο αγώνας, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 στο κέντρο της Αθήνας. 

Στη μεγαλύτερη αυτή αθλητική εκδήλωση με κοινωνικό σκοπό, έδωσαν δυναμικά το «παρών» 160 συνολικά εργαζόμενοι της Roche Hellas και της Roche Diagnostics Hellas ενώνοντας τις δυνάμεις τους με survivors, οικογένειες και φίλους για να μεταδώσουν δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Η Roche ως Διακεκριμένος Χορηγός του αγώνα, συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά να στηρίζει τους σκοπούς της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “forHER” μιας ολιστικής καμπάνιας η οποία εστιάζει στην ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, των ωοθηκών, του ενδομητρίου και του τραχήλου της μήτρας.

«Η συμμετοχή της Roche σε αυτήν την διοργάνωση αποτελεί θεσμό για την εταιρεία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas, Ezat Azem. Και συνέχισε λέγοντας: «Η συμμετοχή των εργαζόμενων της Roche στο Greece Race for the Cure® κάθε χρόνο αντικατοπτρίζει τον πυρήνα των αξιών της Roche και τη δέσμευσή μας για την υποστήριξη των συλλόγων ασθενών και την προαγωγή της υγείας. Κάθε βήμα που κάνουμε σε αυτόν τον αγώνα είναι ένα βήμα προς την ελπίδα, τη θεραπεία και την αλληλεγγύη. Κάθε μέρα κάνουμε ότι είναι δυνατό συνεισφέροντας ουσιαστικά προκειμένου να παρέχουμε καινοτομία για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών. Στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που αγωνίζονται και μαζί τους, δημιουργούμε έναν κόσμο όπου η ελπίδα είναι ισχυρότερη από ποτέ».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Diagnostics Hellas, Siete Braak σημείωσε πως «Μέσα από τη συμμετοχή μας στον αγώνα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, μας προσέφερε για άλλη μια χρονιά την ευκαιρία να στηρίξουμε αυτές τις αξιοθαύμαστες γυναίκες που έδωσαν ή δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού.  Το Greece Race for the Cure® δεν είναι απλά ένας αγώνας! Είναι η αντανάκλαση των αρχών και των αξιών μας, και είμαστε υπερήφανοι για κάθε στιγμή συμμετοχής και υποστήριξης που προσφέρουμε σε αυτόν τον αγώνα για τη διάγνωση, τη θεραπεία και την ελπίδα».

 

Σχετικά με τη «forHER»

Η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «forHER» αποτελεί μια πρωτοβουλία της Roche – Κλάδος Φαρμάκου και Κλάδος Διαγνωστικών – και οι δράσεις της διοργανώνονται υπό την αιγίδα και σε συνεργασία με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης του καρκίνου. Αναγνωρίζοντας ότι η γνώση μπορεί να αποτελέσει πρωταρχικό όπλο στη μάχη κατά της νόσου, ξεκίνησε τις δράσεις της το 2015, ενημερώνοντας το κοινό για τον καρκίνο του μαστού και τον καρκίνο που αφορά στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα (καρκίνος των ωοθηκών, τραχήλου της μήτρας κ.ά.) Στο πλαίσιο της εκστρατείας, υλοποιούνται μία σειρά δράσεων, όπως ενημερωτικές ομιλίες ιατρών στο κοινό, δωρεάν εξετάσεις, δράσεις πολιτικής υγείας, εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης σε ημερομηνίες-σταθμούς για τη γυναίκα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.forher.gr

 

Σχετικά με τη Roche

Ιδρύθηκε το 1896 στη Βασιλεία της Ελβετίας ως μία από τις πρώτες βιομηχανίες κατασκευής επώνυμων φαρμάκων. Από τότε έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο και σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στα in vitro διαγνωστικά.

Η εταιρεία επιδιώκει την επιστημονική αριστεία για να ανακαλύψει και να αναπτύξει φάρμακα και διαγνωστικά εργαλεία που βελτιώνουν τη ζωή και σώζουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα της εξατομικευμένης φροντίδας υγείας και προσπαθούμε να μετασχηματίσουμε ακόμη περισσότερο τον τρόπο παροχής της υγειονομικής περίθαλψης με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο. Προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε άνθρωπο, συνεργαζόμαστε με εταίρους και συνδυάζουμε τη δύναμη του κλάδου των Φαρμάκων και των Διαγνωστικών βασισμένοι σε πραγματικά κλινικά δεδομένα.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθειά μας να αποδίδουμε μακροπρόθεσμο ορίζοντα σε ό,τι κάνουμε, η Roche έχει αναδειχθεί για δεκατρία συνεχόμενα χρόνια ως μία από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στον Κλάδο Φαρμάκου βάσει των Δεικτών Βιωσιμότητας Dow Jones. Ταυτόχρονα, η διάκριση αυτή αποτυπώνει τις προσπάθειές μας να βελτιώνουμε την πρόσβαση στη φροντίδα υγείας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, σε κάθε χώρα που δραστηριοποιούμαστε.

Η Genentech, στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της, μέλος του Ομίλου της Roche. Η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.roche.com , www.roche.gr 

 

Σχετικά με το Greece Race for the Cure® και το «Άλμα Ζωής»

Ο Συμβολικός Αγώνας Δρόμου & Περίπατος Greece Race for the Cure® διοργανώνεται εδώ και 15 χρόνια στην Ελλάδα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen® και ως ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Think Pink Europe®, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, να γιορτάσει τη ζωή μαζί με τις Survivors καρκίνου μαστού και να τιμήσει όλες όσες δεν βρίσκονται πια μαζί μας εξαιτίας της νόσου. Από το 2009 έως σήμερα, το Greece Race for the Cure® παραμένει σταθερά το δεύτερο σε αριθμό συμμετοχών Race for the Cure® σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ παραμένει σταθερά η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στη χώρα μας!

Περισσότερα: www.greecerace.gr 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού. Τα τελευταία 36 χρόνια παρέχει δωρεάν πολυεπίπεδη στήριξη προς τη γυναίκα που νοσεί, φροντίζοντας για την ποιότητα ζωής της, ενώ μεριμνά έτσι ώστε να φτάνει η έγκυρη ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του σε οποιαδήποτε γυναίκα.

Στόχος του η μείωση των θανάτων από τη νόσο. Περισσότερα: www.almazois.gr

 

 

 

 

 

Χρήσιμα έγγραφα

Εταιρικό ΠροφίλΚώδικας ΔεοντολογίαςΕταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies