Η Kavita Patel νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Ελλάς Α.Ε. για Ελλάδα και Κύπρο

Η Kavita Patel είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Ελλάς Α.Ε. για την Ελλάδα και την Κύπρο, από την 1η Ιουνίου 2024, διαδεχόμενη τον Ezat Azem, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην εταιρεία ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Pharma Κορέας.

Στο ρόλο της στη Roche Ελλάς, η Kavita Patel είναι υπεύθυνη για το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στις δύο αγορές, με έμφαση στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας, την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και την προώθηση λύσεων προστιθέμενης αξίας σε όλους τους τομείς του κλάδου φαρμάκου.

Η Kavita Patel έρχεται στη Roche Ελλάς με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη φαρμακευτική βιομηχανία. Εντάχθηκε στην Hoffmann - La Roche το 2002 και έκτοτε έχει εργαστεί σε διάφορους διεθνείς ρόλους στα κεντρικά γραφεία της Roche, στη Βασιλεία της Ελβετίας, ενώ έχει επίσης εργαστεί στις Η.Π.Α., στη θυγατρική εταιρεία του ομίλου της Roche, Genentech. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στην διασφάλιση πρόσβασης στις θεραπευτικές επιλογές της Roche για τους ασθενείς σε όλον τον κόσμο, ενώ έχει ηγηθεί της διαχείρισης του κύκλου ζωής (από την ανάπτυξη έως την εμπορική διάθεση) διαφόρων προϊόντων της Roche για μολυσματικές ασθένειες, και πιο πρόσφατα για την Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία. Διαθέτει επίσης 13 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την πρόσβαση σε νέες θεραπευτικές επιλογές στις Η.Π.Α., και έχει διοικήσει με επιτυχία διάφορες ομάδες, προάγοντας έναν πιο ενδυναμωμένο τρόπο εργασίας με ασθενοκεντρική εστίαση. Η Kavita Patel είναι κάτοχος PharmD και MBA από το Πανεπιστήμιο Drake στις Η.Π.Α. και έχει ολοκληρώσει τη μεταδιδακτορική της έρευνα στη φαρμακοοικονομία και την έρευνα εκβάσεων (Pharmacoeconomics and Outcomes Research) στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Είναι επίσης μέλος της Ομάδας Γυναικών Επαγγελματιών της Roche, καθώς και της διεθνούς Ένωσης Γυναικών Επιχειρηματιών Υγείας (Healthcare Businesswomen’s Association).

Η Kavita Patel κατά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα η ευκαιρία να ενταχθώ στην οικογένεια της Roche Ελλάδας και Κύπρου. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα συμβάλλω στην επιτυχία των ανθρώπων και της εταιρείας μας, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους ασθενείς. Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι χώρες στρατηγικής σημασίας για τη Roche και η δέσμευση του οργανισμού μας - και η δική μου προσωπικά - είναι να προσπαθούμε διαρκώς να συμβάλλουμε στην προαγωγή της φροντίδας υγείας μέσω καινοτόμων λύσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων των ασθενών που λαμβάνουν τα φάρμακά μας. Προσβλέπουμε όλοι στο να συνεχίσουμε να δίνουμε τη δυνατότητα στους ασθενείς, στην Ελλάδα και την Κύπρο, να ζουν περισσότερο και καλύτερα!»

Η Kavita Patel αναμένεται να εγκατασταθεί στην Ελλάδα και να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά της μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων νομικών διαδικασιών.

 

Σχετικά με τη Roche

Ιδρύθηκε το 1896 στη Βασιλεία της Ελβετίας ως μία από τις πρώτες βιομηχανίες κατασκευής επώνυμων φαρμάκων. Από τότε έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο και σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στα in vitro διαγνωστικά.

Η εταιρεία επιδιώκει την επιστημονική αριστεία για να ανακαλύψει και να αναπτύξει φάρμακα και διαγνωστικά εργαλεία που βελτιώνουν τη ζωή και σώζουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα της εξατομικευμένης φροντίδας υγείας και προσπαθούμε να μετασχηματίσουμε ακόμα περισσότερο τον τρόπο παροχής της υγειονομικής περίθαλψης με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο. Προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε άνθρωπο, συνεργαζόμαστε με εταίρους και συνδυάζουμε τη δύναμη του κλάδου των Φαρμάκων και των Διαγνωστικών βασισμένοι σε πραγματικά κλινικά δεδομένα.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθειά μας να αποδίδουμε μακροπρόθεσμο ορίζοντα σε ό,τι κάνουμε, η Roche έχει αναδειχθεί για δεκαπέντε συνεχόμενα χρόνια ως μία από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στον Κλάδο Φαρμάκου βάσει των Δεικτών Βιωσιμότητας Dow Jones. Ταυτόχρονα, η διάκριση αυτή αποτυπώνει τις προσπάθειές μας να βελτιώνουμε την πρόσβαση στη φροντίδα υγείας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, σε κάθε χώρα που δραστηριοποιούμαστε.

Η Genentech, στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της, μέλος του Ομίλου της Roche. Η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.roche.com, www.roche.gr.

Όλα τα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται ή αναφέρονται σε αυτό το δελτίο τύπου προστατεύονται από το νόμο.

Χρήσιμα έγγραφα

Εταιρικό ΠροφίλΚώδικας ΔεοντολογίαςΕταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα

Μπορείτε να υποβάλλετε αναφορές του Ν. 4990/2022 (προστασία προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις ενωσιακού δικαίου/whistleblowing) είτε μέσω της πλατφόρμας  είτε γραπτώς, αποστέλλοντας ταχυδρομικώς την αναφορά σας στη διεύθυνση Αλαμάνας 4 & Δελφών, 151 25, Μαρούσι, σε φάκελο με την ένδειξη "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche (Hellas) Α.Ε." ή "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche Diagnostics (Hellas) M.A.E." αναλόγως της εταιρείας στην οποία απευθύνεστε. 

You may submit reports of Law 4990/2022 (protection of persons who report breaches of Union law/whistleblowing) via the platform or in written form, by sending your report by post to the address 4, Alamanas & Delfon Str., 15125, Maroussi, in an envelope marked "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R.   of Roche (Hellas) S.A." or "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R. of Roche Diagnostics (Hellas) Single Member S.A." depending on the company you are addressing to.

 * Υ.Π.Π.Α. / O.R.M.R.: Υπεύθυνος Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών / Officer responsible for the Receipt and Monitoring of Reports


Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies