Αργυρό Βραβείο για τη Roche Hellas στα HR Excellence Awards

  • Το Roche Management Trainee Program βραβεύτηκε ως πιο καινοτόμος πρακτική ανθρώπινου δυναμικού

  • Η μοναδική φαρμακευτική εταιρεία που διακρίθηκε για την καινοτομία της στις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού

Το αργυρό βραβείο της πιο καινοτόμου πρακτικής ανθρώπινου δυναμικού στα HR Excellence Awards κέρδισε το πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής απασχόλησης «Management Trainee Program» της Roche Hellas. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης εκδήλωσης απονομής, τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων της Roche Hellas, κα Κική Τσιάμη, η οποία σημείωσε: «Η Roche Hellas, ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, επενδύει στους νέους της χώρας που τη δεδομένη στιγμή μαστίζονται από την ανεργία, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα ενός δυναμικού επαγγελματικού ξεκινήματος σε ένα βραβευμένο εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι νέοι που εισέρχονται στην ελληνική αγορά εργασίας σήμερα, καθιερώσαμε την πρωτοβουλία Roche Management Trainee Program. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ως βασικό εφόδιο σε ταλαντούχους νέους εμπειρία και εκπαίδευση σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον με πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, αλλά και να αποτελέσει η πρωτοβουλία αυτή παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες εταιρείες του κλάδου».

Το Roche Management Trainee Program πραγματοποιείται από τη Roche Hellas από το 2013, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την εταιρεία και αποτελεί μία καινοτόμο πρακτική για την ελληνική φαρμακευτική αγορά. Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας δίνεται η δυνατότητα σε δέκα νέους πτυχιούχους να εργαστούν για ένα έτος ως ειδικευόμενοι στη Roche Hellas, αποκτώντας έτσι σημαντική εργασιακή εμπειρία στα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Ειδοποιός διαφορά του προγράμματος σε σχέση με αντίστοιχα προγράμματα σε διεθνές επίπεδο, καθώς και χαρακτηριστικό που συντέλεσε και στη διάκρισή του, είναι ο υψηλός βαθμός συμμετοχής των εκπαιδευόμενων στις εργασίες των τμημάτων τους. 

Τα HR Excellence Awards διοργανώνονται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Βασικός στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση επιτυχημένων πρακτικών στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και η παρουσίαση καινοτομιών, εργαλείων και μεθοδολογιών που αναπτύχθηκαν από επαγγελματίες, φοιτητές, ερευνητές, ακαδημαϊκούς του χώρου του HR. Στην κατηγορία της πιο καινοτόμου πρακτικής ανθρώπινου δυναμικού βραβεύεται η πρόταση που ξεχωρίζει για τη πρωτοτυπία της και για τη δημιουργικότητά της, αλλά και για τα πρακτικά οφέλη που επιφέρει στην παραγωγικότητα της εταιρείας.

Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η Roche αποτελεί έναν από τους ηγετικούς ομίλους στη φροντίδα υγείας, που είναι βασισμένος στην έρευνα και συνδυάζει τη δυναμική του Κλάδου Φαρμάκων και Διαγνωστικών. Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο με διαφοροποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τη νευροεπιστήμη. Επιπλέον, η Roche είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στα in-vitro διαγνωστικά προϊόντα, την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη. Η στρατηγική εξατομικευμένων θεραπευτικών λύσεων της Roche στοχεύει στην παροχή φαρμάκων και διαγνωστικών εργαλείων, τα οποία επιτρέπουν ουσιώδεις βελτιώσεις στην υγεία, την ποιότητα ζωής και την επιβίωση των ασθενών. Η Roche ιδρύθηκε το 1896 και έκτοτε  συνεισφέρει σημαντικά στην παγκόσμια υγεία για περισσότερο από έναν αιώνα. Είκοσι τέσσερα φάρμακα που αναπτύχθηκαν από τη Roche περιλαμβάνονται στις λίστες μοντέλων βασικών φαρμάκων WHO, μεταξύ των οποίων αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της ελονοσίας και χημειοθεραπείες που σώζουν ζωές.

Το 2013 η Roche απασχόλησε περισσότερους από 85.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, επένδυσε 8,7 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε Έρευνα και Ανάπτυξη και σημείωσε πωλήσεις 46,8 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων. Η Genentech, στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της μέλος του Ομίλου της Roche. Επίσης, η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία. Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να υποβάλλετε αναφορές του Ν. 4990/2022 (προστασία προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις ενωσιακού δικαίου/whistleblowing) είτε μέσω της πλατφόρμας  είτε γραπτώς, αποστέλλοντας ταχυδρομικώς την αναφορά σας στη διεύθυνση Αλαμάνας 4 & Δελφών, 151 25, Μαρούσι, σε φάκελο με την ένδειξη "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche (Hellas) Α.Ε." ή "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche Diagnostics (Hellas) M.A.E." αναλόγως της εταιρείας στην οποία απευθύνεστε. 

You may submit reports of Law 4990/2022 (protection of persons who report breaches of Union law/whistleblowing) via the platform or in written form, by sending your report by post to the address 4, Alamanas & Delfon Str., 15125, Maroussi, in an envelope marked "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R.   of Roche (Hellas) S.A." or "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R. of Roche Diagnostics (Hellas) Single Member S.A." depending on the company you are addressing to.

 * Υ.Π.Π.Α. / O.R.M.R.: Υπεύθυνος Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών / Officer responsible for the Receipt and Monitoring of Reports


Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies