Roche Hellas: Χριστουγεννιάτικη γιορτή και εκπλήξεις για τα παιδιά στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Θεατρική παράσταση, κεράσματα και δώρα από τον Άγιο Βασίλη και τον Γιάννη Ζουγανέλη για τα 100 παιδιά του Νοσοκομείου

H Roche Hellas σε συνεργασία με τα Σχολεία του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που νοσηλεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα και παράλληλα παρακολουθούν στο σχολείο του Νοσοκομείου τα μαθήματα της τάξης τους.

Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν οι μικροί ασθενείς παρουσία των γονέων, των δασκάλων, των καθηγητών και των ιατρών τους, παρέστησαν ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Χρούσος, Διευθυντής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», η κ. Πολυτίμη Λεονάρδου, αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και η κ. Μαρίζα Οικονόμου, αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους Καλές Γιορτές.

Ο Διευθυντής του Σχολείου που στεγάζει το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», κ. Νίκος Σαρμάς, καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους και ευχαριστώντας τη Roche Hellas ανέφερε «είναι σημαντική για εμάς η χαρά με την οποία αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας να μας στηρίξετε και φέτος στο έργο μας. Ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους να επιστρέψουν σύντομα υγιείς στα σχολεία τους».

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Roche Hellas κ. Κίμων Μαλαταράς δήλωσε «Η εταιρεία μας συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά με μεγάλη χαρά στην υλοποίηση της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Η Roche Hellas είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τους πολίτες του αύριο. Η εκδήλωση στο νοσοκομείο Αγ. Σοφία Παίδων αφορά στην έκφραση θαυμασμού και επιβράβευσης των παιδιών, που, παράλληλα με την ασθένεια που έχουν να διαχειριστούν, με δύναμη καρδιάς συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους επενδύοντας στο μέλλον».

Η γιορτή ξεκίνησε με την θεατρική παράσταση «Ξημερώνει» από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, η οποία χάρισε άφθονο γέλιο στους μικρούς θεατές ενώ στη συνέχεια, η χορωδία των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Ζωγράφου τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε κάθε παιδάκι ενώ βοηθός του σε αυτό το έργο ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.

Ο κ. Ζουγανέλης δήλωσε «Η ευχή μου στα παιδιά είναι να μην εμπιστεύονται απλά τους μεγάλους αλλά να τους σέβονται και να τους αγαπούν. Μόνο έτσι μπορούν να βγάλουν δικά τους φτερά και να πετάξουν στη ζωή.»

Η Roche Hellas είναι ενεργός υποστηρικτής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» μέσω δωρεών αλλά και διοργανώνοντας τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή - παράδοση την οποία έχει πρόθεση να αναβιώσει και τις επόμενες χρονιές.

Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η Roche αποτελεί έναν από τους ηγετικούς ομίλους στη φροντίδα υγείας, που είναι βασισμένος στην έρευνα και συνδυάζει τη δυναμική του Κλάδου Φαρμάκων και Διαγνωστικών. Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο με διαφοροποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τη νευροεπιστήμη. Επιπλέον, η Roche είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στα in-vitro διαγνωστικά προϊόντα, την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη. Η στρατηγική εξατομικευμένων θεραπευτικών λύσεων της Roche στοχεύει στην παροχή φαρμάκων και διαγνωστικών εργαλείων, τα οποία επιτρέπουν ουσιώδεις βελτιώσεις στην υγεία, την ποιότητα ζωής και την επιβίωση των ασθενών. Η Roche ιδρύθηκε το 1896 και έκτοτε συνεισφέρει σημαντικά στην παγκόσμια υγεία για περισσότερο από έναν αιώνα. Είκοσι τέσσερα φάρμακα που αναπτύχθηκαν από τη Roche περιλαμβάνονται στις λίστες μοντέλων βασικών φαρμάκων WHO, μεταξύ των οποίων αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της ελονοσίας και χημειοθεραπείες που σώζουν ζωές.

Το 2013 η Roche απασχόλησε περισσότερους από 85.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, επένδυσε 8,7 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε Έρευνα και Ανάπτυξη και σημείωσε πωλήσεις 46,8 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων. Η Genentech, στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της μέλος του Ομίλου της Roche. Επίσης, η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Χρήσιμα έγγραφα

Εταιρικό ΠροφίλΚώδικας ΔεοντολογίαςΕταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies