Roche Talent Fair: H Roche Hellas συναντά για πρώτη φορά τους νέους αποφοίτους της χώρας

Για πρώτη φορά η Roche Hellas συνάντησε νέους αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών διοργανώνοντας με επιτυχία το πρώτο Roche Talent Fair, υλοποιώντας τη δέσμευσή της στην ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.

Η ολοήμερη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο πολιτιστικό κέντρο «Αθηναΐς», είχε στόχο να φέρει σε επαφή τους νέους επιστήμονες με την εταιρεία και με τις θεμελιώδεις έννοιες της Καινοτομίας και τηςΙατρικής Αριστείας, που χαρακτηρίζουν την κουλτούρα της Roche, στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Στο Roche Talent Fair συμμετείχαν περίπου 200 απόφοιτοι και σπουδαστές μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους τομείς των Επιστημών Υγείας, Φυσικών Επιστημών, Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν έξι ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς ενημέρωσης αντίστοιχων τμημάτων της εταιρείας, να γνωρίσουν το αντικείμενο και τις δραστηριότητες κάθε τμήματος, να συζητήσουν με τα στελέχη, αλλά και να ενημερωθούν σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον και τις ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που παρέχει η Roche Hellas.

Ο Βαγγέλης Γκιόκας, Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων της εταιρείας, δήλωσε: «Στη Roche Hellas επενδύουμε συστηματικά στην ενδυνάμωση των νέων επιστημόνων της χώρας, θέλοντας παράλληλα να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της διαρροής ανθρώπων υψηλών δεξιοτήτων στο εξωτερικό. Το Roche Talent Fair είναι μια νέα, καινοτόμος πρωτοβουλία που εμπλουτίζει τις δράσεις μας προς αυτήν την κατεύθυνση, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους αποφοίτους να γνωρίσουν από κοντά τις θεμελιώδεις αξίες, την κουλτούρα και τον τρόπο λειτουργίας μιας πρωτοπόρου φαρμακευτικής εταιρείας, που έχει ως αποστολή να κάνει σήμερα, αυτό που θα χρειαστούν οι ασθενείς στο μέλλον».

Όπως τόνισε ο Ιατρικός Διευθυντής της Roche Hellas, Σωκράτης Κουλούρης: «H καινοτομία και η ιατρική-επιστημονική αριστεία είναι δύο βασικοί πυλώνες της Roche. Μέσω της ιατρικής αριστείας και με συνοδοιπόρο την επιστήμη, έχουμε αναπτύξει θεραπείες που βελτιώνουν το επίπεδο φροντίδας και την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ασθενών. Πιστεύουμε ότι η εξατομικευμένη θεραπεία για κάθε ασθενή είναι το επόμενο βήμα και προσβλέπουμε ότι νέοι επιστήμονες από την Ελλάδα θα είναι μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Η περαιτέρω εξέλιξη της καινοτομίας χρειάζεται ανθρώπους με πάθος να δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν και να φτάσουν στη δική τους Ιθάκη, έχοντας στο επίκεντρο πάντα τον ασθενή.»

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι νέοι απόφοιτοι ενημερώθηκαν και για το ετήσιο πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης Roche Management Trainee Program, το οποίο διοργανώνεται φέτος για τέταρτη χρονιά, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους. Παλαιότεροι trainees, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα τις προηγούμενες χρονιές και εργάζονται ακόμα για την εταιρεία, ήταν εκεί για να μοιραστούν την εμπειρία τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των νέων αποφοίτων.

Σημειώνεται ότι το Roche Management Trainee Program έχει αποσπάσει διάκριση στα HR Excellence Awards, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ενώ οι αιτήσεις των νέων υποψήφιων ξεπέρασαν φέτος τις 900.

Η Roche αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία  παγκοσμίως στον Κλάδο Φαρμάκων και Διαγνωστικών και εστιάζει στην προαγωγή της επιστήμης με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Ο συνδυασμός της δυναμικής των Κλάδων Φαρμάκου και Διαγνωστικών υπό την ίδια στέγη, έχουν καταστήσει τη Roche ηγέτιδα στην εξατομικευμένη θεραπεία – μια στρατηγική που έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε ασθενή την κατάλληλη θεραπεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, με ένα διευρυμένο φάσμα φαρμακευτικών θεραπειών  στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τις παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η Roche κατέχει επίσης ηγετική θέση παγκοσμίως στα in vitro διαγνωστικά και την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη.

Από το έτος ίδρυσής της, το 1896, η Roche εξακολουθεί να αναζητά καλύτερους τρόπους πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας πολλών παθήσεων και να προσφέρει σημαντικό όφελος  στην κοινωνία. Ταυτόχρονα, η εταιρεία με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες, συνεργάζεται με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Τριάντα φάρμακα που έχουν αναπτυχθεί από τη Roche συμπεριλαμβάνονται στον Πρότυπο Κατάλογο Βασικών Φαρμάκων του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), μεταξύ αυτών πολύτιμα για τη ζωή αντιβιοτικά, ανθελονοσιακά και αντικαρκινικά φάρμακα. Στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, η Roche βρίσκεται για ένατη συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών του Κλάδου της Φαρμακευτικής και Βιοτεχνολογικής Βιομηχανίας και των Επιστημών Υγείας βάσει των Δεικτών Βιωσιμότητας Dow Jones.

Ο Όμιλος Roche, με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και το 2017 απασχόλησε περισσότερους από 94.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Το 2017, η Roche επένδυσε 10,4 δισ. ελβετικά φράγκα σε Έρευνα & Ανάπτυξη και σημείωσε πωλήσεις ύψους 53,3 δισ. ελβετικών φράγκων. Η Genentech στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της, μέλος του Ομίλου της Roche. Η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της  Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία. Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να υποβάλλετε αναφορές του Ν. 4990/2022 (προστασία προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις ενωσιακού δικαίου/whistleblowing) είτε μέσω της πλατφόρμας  είτε γραπτώς, αποστέλλοντας ταχυδρομικώς την αναφορά σας στη διεύθυνση Αλαμάνας 4 & Δελφών, 151 25, Μαρούσι, σε φάκελο με την ένδειξη "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche (Hellas) Α.Ε." ή "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche Diagnostics (Hellas) M.A.E." αναλόγως της εταιρείας στην οποία απευθύνεστε. 

You may submit reports of Law 4990/2022 (protection of persons who report breaches of Union law/whistleblowing) via the platform or in written form, by sending your report by post to the address 4, Alamanas & Delfon Str., 15125, Maroussi, in an envelope marked "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R.   of Roche (Hellas) S.A." or "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R. of Roche Diagnostics (Hellas) Single Member S.A." depending on the company you are addressing to.

 * Υ.Π.Π.Α. / O.R.M.R.: Υπεύθυνος Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών / Officer responsible for the Receipt and Monitoring of Reports


Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies