Roche Management Trainee Program

Η Roche ανοίγει τις πόρτες της στους νέους για 5η συνεχή φορά δίνοντάς τους την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και να βάλουν τα πρώτα θεμέλια στην καριέρα τους.

Μέσω του προγράμματος που διαρκεί 12 μήνες, οι Management Trainees που επιλέγονται αποκτούν σημαντική εμπειρία και εκπαίδευση σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον με πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Το ατομικό πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει εκπαίδευση και αρμοδιότητες σε διάφορους τομείς της εταιρείας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της κάθε θέσης. Στόχος μας είναι οι νέοι που έρχονται στην εταιρεία μας να συμβάλλουν σημαντικά από την πρώτη μέρα αναλαμβάνοντας τα δικά τους project και να χτίσουν την εμπειρία και τις ικανότητές τους πάνω σε πραγματικά business cases που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν σε βάθος τη φαρμακευτική αγορά.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην κοινότητα μέσω της συμμετοχής τους σε εθελοντικά προγράμματα που εντάσσονται στην Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Roche.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία οι Management Trainees καθοδηγούνται από τον Μέντορά τους, ο οποίος θα αναλάβει να αναπτύξει τις δεξιότητες τους και να τους δώσει την ώθηση να ξεχωρίσουν και να εξελιχθούν στους μελλοντικούς ηγέτες της Roche Hellas.

Το πρόγραμμα σε αριθμούς

υποψήφιοι

τεστ αξιολόγησης

συνεντεύξεις

trainees

προσλήφθηκαν

καινοτόμα project

Τα στάδια του προγράμματος

Είσαι μέλος της οικογένειας της Roche Hellas. Στο στάδιο αυτό θα γνωρίσεις την εταιρεία και τους συναδέλφους σου ενώ θα ξεκινήσεις να μαθαίνεις περισσότερα για το κάθε τμήμα και τη συμβολή του. Ακόμη, θα έρθεις σε επαφή και με σημαντικούς συνεργάτες της εταιρείας, προκειμένου να εξοικειωθείς και να κατανοήσεις όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της Roche.

Στο στάδιο αυτό θα ενταχθείς δυναμικά στις δραστηριότητες της ομάδας σου και με την καθοδήγηση των συναδέλφων σου θα αποκτήσεις βαθιά γνώση του αντικειμένου σου. Σταδιακά, θα αποκτάς ανεξαρτησία, θα αναλάμβανεις περισσότερες πρωτοβουλίες και θα παίρνεις αποφάσεις. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, θα συμμετάσχεις σε workshop και task force που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις και να χτίσεις νέες δεξιότητες και γνώσεις.

Ηρθε η ώρα να ξεχωρίσεις / διακριθείς και να αφήσεις το στίγμα σου! Στο στάδιο αυτό θα αναλάβεις ένα καίριο ρόλο σε ένα πρότζεκτ της εταιρείας και θα συνεισφέρεις από το Α εως το Ω. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά και να προετοιμαστείς για το επόμενο βήμα σου μέσα στην εταιρεία.

Είσαι έτοιμος/η για ένα συναρπαστικό ταξίδι;

Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία σε διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς και να χτίσεις νέες δεξιότητες;

Εχεις πάθος, τόλμη και ακεραιότητα; Ονειρεύεσαι να κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα στη μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο;

Το “Roche Management Trainee Program” είναι για σένα! Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα:

Κάνε αίτηση ηλεκτρονικά στην θέση της προτίμησής σου!

Λάβε μέρος στα ειδικά σχεδιασμένα τεστ που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να ξεχωρίσεις στη διαδικασία επιλογής!

Εφόσον ολοκληρώσεις με επιτυχία τα προηγούμενα στάδια θα λάβεις πρόσκληση για προσωπική συνέντευξη με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και τα στελέχη της εταιρείας από τους τους τομείς με τους οποίους θα ασχοληθείς.

Συγχαρητήρια! Στο στάδιο αυτό είσαι πλέον μέλος της οικογένειας της Roche και ξεκινάς ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα σε οδηγήσει στην κορυφή!

Αν έχεις απορίες επικοινώνησε μαζί μας μέσω email στο 

Η άποψη των νέων

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies