Roche Management Trainee Program

Η Roche ανοίγει τις πόρτες της στους νέους για 5η συνεχή φορά δίνοντάς τους την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και να βάλουν τα πρώτα θεμέλια στην καριέρα τους.

Μέσω του προγράμματος που διαρκεί 12 μήνες, οι Management Trainees που επιλέγονται αποκτούν σημαντική εμπειρία και εκπαίδευση σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον με πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Το ατομικό πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει εκπαίδευση και αρμοδιότητες σε διάφορους τομείς της εταιρείας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της κάθε θέσης. Στόχος μας είναι οι νέοι που έρχονται στην εταιρεία μας να συμβάλλουν σημαντικά από την πρώτη μέρα αναλαμβάνοντας τα δικά τους project και να χτίσουν την εμπειρία και τις ικανότητές τους πάνω σε πραγματικά business cases που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν σε βάθος τη φαρμακευτική αγορά.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην κοινότητα μέσω της συμμετοχής τους σε εθελοντικά προγράμματα που εντάσσονται στην Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Roche.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία οι Management Trainees καθοδηγούνται από τον Μέντορά τους, ο οποίος θα αναλάβει να αναπτύξει τις δεξιότητες τους και να τους δώσει την ώθηση να ξεχωρίσουν και να εξελιχθούν στους μελλοντικούς ηγέτες της Roche Hellas.

Το πρόγραμμα σε αριθμούς

5263

υποψήφιοι

603

τεστ αξιολόγησης

172

συνεντεύξεις

42

trainees

26%

προσλήφθηκαν

23

καινοτόμα project

Τα στάδια του προγράμματος

Get onboard!

Είσαι μέλος της οικογένειας της Roche Hellas. Στο στάδιο αυτό θα γνωρίσεις την εταιρεία και τους συναδέλφους σου ενώ θα ξεκινήσεις να μαθαίνεις περισσότερα για το κάθε τμήμα και τη συμβολή του. Ακόμη, θα έρθεις σε επαφή και με σημαντικούς συνεργάτες της εταιρείας, προκειμένου να εξοικειωθείς και να κατανοήσεις όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της Roche.

Build your expertise!

Στο στάδιο αυτό θα ενταχθείς δυναμικά στις δραστηριότητες της ομάδας σου και με την καθοδήγηση των συναδέλφων σου θα αποκτήσεις βαθιά γνώση του αντικειμένου σου. Σταδιακά, θα αποκτάς ανεξαρτησία, θα αναλάμβανεις περισσότερες πρωτοβουλίες και θα παίρνεις αποφάσεις. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, θα συμμετάσχεις σε workshop και task force που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις και να χτίσεις νέες δεξιότητες και γνώσεις.

Take action!

Ηρθε η ώρα να ξεχωρίσεις / διακριθείς και να αφήσεις το στίγμα σου! Στο στάδιο αυτό θα αναλάβεις ένα καίριο ρόλο σε ένα πρότζεκτ της εταιρείας και θα συνεισφέρεις από το Α εως το Ω. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά και να προετοιμαστείς για το επόμενο βήμα σου μέσα στην εταιρεία.

Είσαι έτοιμος/η για ένα συναρπαστικό ταξίδι;

Συμμετοχή και Διαδικασία επιλογής

Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία σε διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς και να χτίσεις νέες δεξιότητες;

Εχεις πάθος, τόλμη και ακεραιότητα; Ονειρεύεσαι να κάνεις τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα στη μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο;

Το “Roche Management Trainee Program” είναι για σένα! Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα:

Βήμα 1. Αίτηση

Κάνε αίτηση ηλεκτρονικά στην θέση της προτίμησής σου!

Βήμα 2. Τεστ αξιολόγησης

Λάβε μέρος στα ειδικά σχεδιασμένα τεστ που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να ξεχωρίσεις στη διαδικασία επιλογής!

Βήμα 3. Συνέντευξη

Εφόσον ολοκληρώσεις με επιτυχία τα προηγούμενα στάδια θα λάβεις πρόσκληση για προσωπική συνέντευξη με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και τα στελέχη της εταιρείας από τους τους τομείς με τους οποίους θα ασχοληθείς.

Βήμα 4. Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεσαι!

Συγχαρητήρια! Στο στάδιο αυτό είσαι πλέον μέλος της οικογένειας της Roche και ξεκινάς ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα σε οδηγήσει στην κορυφή!

Αν έχεις απορίες επικοινώνησε μαζί μας μέσω email στο athens.hrdept@roche.com

Η άποψη των νέων

12 μήνες εξειδίκευσης στο αντικείμενό σου, και συνεργασίας με κορυφαία στελέχη του χώρου, καινούργιοι φίλοι, μοναδικά συναισθήματα, νέες εμπειρίες και το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας σου!
Μαργαρίτα
Patients Organizations & Public Affairs Management Trainee
Ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο γνώσεις και νέες μοναδικές εμπειρίες! Το καλύτερο ξεκίνημα για την καριέρα μου!! Σ’ευχαριστώ Roche
Εμμανουέλα
HR Management Trainee
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία καθώς το πρόγραμμα βασίζεται στο training on the job.Εξελίσσεις τις ικανότητές σου, βελτιώνεις τις γνώσεις σου έχοντας πάντα την υποστήριξη του Μέντορά σου και καταφέρνεις σιγά σιγά να χτίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ.
Παναγιώτα
Digital Marketing Trainee
Ένα αξιόλογο ξεκίνημα επαγγελματικής πορείας σε έναν οργανισμό υψηλού επιπέδου. Μία εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσεις τις ικανότητες και δεξιότητες που έχεις αναπτύξει έως τα ακαδημαϊκά σου χρόνια, σε πραγματικές συνθήκες. Οι προκλήσεις, οι ευκαιρίες, οι συνεργασίες και το mentoring είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συναντάς και που θα αποτελέσουν ισχυρά εχέγγυα για το μέλλον.
Γιάννης
Finance Trainee
Αυτό το πρόγραμμα είναι μοναδικό! Δουλεύοντας στη Roche, έμαθα να εργάζομαι σε ένα χαρούμενο, ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον - χτίζοντας έτσι τις καλύτερες βάσεις για την καριέρα μου!
Χριστιάνα
Communication Management Trainee
Published undefined

please be aware that you are leaving this website.