Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί

Είμαστε δίπλα σας

Αυτή την περίοδο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ακόμα και οι πιο ασήμαντες πράξεις μπορεί να έχουν τεράστια σημασία, καθώς μας βοηθούν να έρθουμε ακόμα πιο κοντά και να προχωρήσουμε μπροστά. Η νόσος COVID-19 αλλάζει τον κόσμο μας, αλλά, αντί να μας απομακρύνει, μπορεί να μας ενώσει.

Στη Roche Hellas αναγνωρίζουμε το ανεκτίμητο έργο και την προσφορά όλων εσάς που βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή και συνεχίζετε να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύπτετε τις ανάγκες των ασθενών.Είμαστε δίπλα σας και σας οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που στηρίζετε τους ασθενείς όλης της χώρας.

Εργαζόμαστε κάθε μέρα με οδηγό τις αξίες μας, με πάθος, τόλμη και ακεραιότητα, έχοντας ως στόχο να βελτιώσουμε την κατάσταση και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον εν μέσω αυτής της άνευ προηγουμένου παγκόσμιας πανδημίας. Η εταιρεία μας – αλλά και ο φαρμακευτικός κλάδος στο σύνολό του – σε συνεργασία με την ιατρική κοινότητα συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στην Έρευνα και Ανάπτυξη αναζητώντας τις απαραίτητες λύσεις για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του ιού.

Βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και μαζί με τους επαγγελματίες υγείας και τους συλλόγους ασθενών συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και την υπεύθυνη συμπεριφορά.Συνεργαζόμαστε με τις ελληνικές αρχές υγειονομικής περίθαλψης για να υποστηρίξουμε τις ανάγκες του Συστήματος Υγείας και να διασφαλίσουμε την πρόσβαση των ασθενών στη θεραπεία και τις καινοτόμες λύσεις με ταχύτητα και συνέπεια.

Υπάρχουν πολλά που δε γνωρίζουμε.

Ένα, όμως, είναι βέβαιο:

Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί. Είμαστε δίπλα σας.

Σας ευχαριστούμε!


Οι εργαζόμενοι της Roche Hellas σας ευχαριστούμε γι' αυτή σας την προσπάθεια!

Published undefined

please be aware that you are leaving this website.