Συνεχίζουμε μαζί!

Τους τελευταίους μήνες, η πανδημία έχει αλλάξει τη ζωή μας καθώς και τον τρόπο που ενημερωνόμαστε και προστατεύουμε την υγεία μας, που αποτελεί το πιο σημαντικό αγαθό.

Η επικοινωνία ασθενή και θεράποντος ιατρού είναι κομβικής σημασίας για να ανταπεξέλθουν οι ασθενείς με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Στην Roche Hellas υποστηρίζουμε ως προτεραιότητα την έγκαιρη διάγνωση και την εξατομικευμένη θεραπευτικη προσέγγιση και αντιλαμβανόμαστε την αξία της άμεσης, ταχείας και αδιάλειπτης ενημέρωσης και επαφής των ασθενών με τους ογκολογους.

Σε αυτή την προσπάθεια, οι ογκολογοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμβάλλοντας έμπρακτα προς την κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης των ασθενών και της ευρύτερης ογκολογικής κοινότητας

Στο πρώτο video, δίνουν συμβουλές για τη διαχείριση της νόσου και μοιράζονται τις σκέψεις τους για τους ασθενείς, υπογραμμίζοντας τη σημασία της επικοινωνίας με τον ιατρό κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας και υγιεινής.

Ευχαριστούμε τους Αραβαντινό Γεράσιμο, Αρδαβάνη Αλέξανδρο, Βαγιωνά Αναστάσιο, Βούλγαρη Ευάγγελο, Γιασσά Στυλιανό, Εμμανουηλίδη Χρήστο, Καραχάλιο Δημήτριο, Μούντζιο Ιωάννη, Μπαρμπούνη Βασίλειο, Μπουκοβίνα Ιωάννη και Ψυρρή Αμάντα για την αμεση ανταπόκρισή τους και τη συμμετοχή τους στη δράση μας.

Επειτά από τη θερμή υποδοχή του πρώτου video, εκπρόσωποι από την ογκολογική κοινότητα ένωσαν ξανά τις δυναμεις τους με πρακτικές συμβουλές για τη διαχείριση της νόσου. Εν μέσω πανδημίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης παραμένουν στο πλευρό των ασθενών και αυτή τη φορά στέλνουν το μήνυμά τους υπό την αιγίδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών. 

Ευχαριστούμε τους Ανδρεάδη Χαράλαμπο, Διονυσόπουλο Δημήτρη, Καντζιούρα Αρετή, Καραγεωργοπούλου Σοφία, Λινάρδου Έλενα,  Μπούτη Αναστάσιο, Σαμαντά Επαμεινώνδα, Σαριδάκη Ζένια, Σκόνδρα Μαρία, Τσουκαλά Νικόλαο και Χριστοπούλου Αθηνά για τα δυνατά τους λόγια και την συμμετοχή στην δράση μας.

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies