Λύσεις ψηφιακής υγείας

Μετασχηματίζουμε την υγειονομική περίθαλψη με καινοτομία και συνεργασία. Οι λύσεις μας για την ψηφιακή υγεία βασίζονται σε τεκμηριωμένες προσεγγίσεις και γνώσεις με στόχο να βοηθήσουν τους κλινικούς ιατρούς να βελτιώσουν τη φροντίδα των ασθενών.

Η φροντίδα των ασθενών αλλάζει θεμελιωδώς, με αυξανόμενους ρυθμούς.

Η επίδραση των δεδομένων και των ψηφιακών τεχνολογιών αυξάνεται, φέρνοντας ευκαιρίες που βελτιώνουν την υγειονομική περίθαλψη στην εποχή μας. Όμως μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Περισσότερα για τους ασθενείς. Περισσότερα για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Περισσότερα για τις υγειονομικές αρχές.

και


Η ψηφιακή υγεία, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών διαγνωστικών λύσεων, μπορεί να δώσει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται καλύτερα την υγεία τους. Επιτρέπει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να διαγνώσουν και να θεραπεύσουν τις ασθένειες με σιγουριά. Και προάγει την αποτελεσματικότητα των ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτές οι ψηφιακές λύσεις δομούνται αξιοποιώντας ψηφιακές πληροφορίες για την υγεία και ενισχύοντας τη συνεργασία. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλουμε στον περιορισμό των ανισοτήτων και στη βελτίωση της υγείας του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, μέσω της λήψης έγκαιρων εξατομικευμένων αποφάσεων.

Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα δεδομένα, αλλά κυρίως με την εξασφάλιση καλύτερων αποτελεσμάτων για όλους.

Φανταστείτε τη στιγμή που θα μπορούμε να αντλήσουμε αξιοποιήσιμες πληροφορίες μέσα από πολύπλοκα δεδομένα υγείας τα οποία παράγουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωής τους, προκειμένου να:
  • Αναγνωρίστε πρότυπα και τάσεις στην υγεία του πληθυσμού

  • Λάβετε πρόωρα προληπτικά μέτρα

  • Διαχειριστείτε τις ασθένειες με πιο προσαρμοσμένο τρόπο

Η αλλαγή στον τρόπο χρήσης των δεδομένων υγείας είναι ζωτικής σημασίας. Πρώτα όμως πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε.

Οι φορείς καινοτομίας του τομέα της υγείας διαθέτουν τα εργαλεία, την τεχνογνωσία και το πνεύμα συνεργασίας που απαιτείται για να υλοποιηθεί η βαθιά αναμόρφωση των συστημάτων υγείας.

Έχοντας μακρά ιστορία στην καινοτομία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και στον επανασχεδιασμό της περίθαλψης, αξιοποιούμε τα διαγνωστικά δεδομένα για τη λήψη ορθών αποφάσεων και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας.

Διαθέτοντας νέες τεχνολογίες και λαμβάνοντας επενδυτική υποστήριξη σε επίπεδο υποδομών θέτουμε σε εφαρμογή την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά μας στον ψηφιακό χώρο. Επενδύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με οργανισμούς, μεγάλους και μικρούς, από την παρακλίνια περίθαλψη και την εργαστηριακή διάγνωση, μέχρι τα νοσοκομεία και το σπίτι.

Εντοπίζοντας τις σημαντικές πληροφορίες μέσα στον ωκεανό των μεγάλων δεδομένων, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε υγειονομική περίθαλψη σε όποιον τη χρειάζεται. Σε όλους.

Η εξατομικευμένη λήψη αποφάσεων στην υγειονομική περίθαλψη είναι εφικτή

RDH General Commercial Registry number: 3928401000

Μπορείτε να υποβάλλετε αναφορές του Ν. 4990/2022 (προστασία προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις ενωσιακού δικαίου/whistleblowing) είτε μέσω της πλατφόρμας  είτε γραπτώς, αποστέλλοντας ταχυδρομικώς την αναφορά σας στη διεύθυνση Αλαμάνας 4 & Δελφών, 151 25, Μαρούσι, σε φάκελο με την ένδειξη "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche (Hellas) Α.Ε." ή "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche Diagnostics (Hellas) M.A.E." αναλόγως της εταιρείας στην οποία απευθύνεστε. 

You may submit reports of Law 4990/2022 (protection of persons who report breaches of Union law/whistleblowing) via the platform or in written form, by sending your report by post to the address 4, Alamanas & Delfon Str., 15125, Maroussi, in an envelope marked "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R.   of Roche (Hellas) S.A." or "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R. of Roche Diagnostics (Hellas) Single Member S.A." depending on the company you are addressing to.

 * Υ.Π.Π.Α. / O.R.M.R.: Υπεύθυνος Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών / Officer responsible for the Receipt and Monitoring of Reports


Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies