Σχετικά με τη Roche

Κατά τη διάρκεια των 125 χρόνων της ιστορίας μας, η Roche έχει εξελιχθεί σε μία από τα τις μεγαλύτερες εταιρείες βιοτεχνολογίας στον κόσμο και έναν παγκόσμιο ηγέτη στα in vitro διαγνωστικά παρέχοντας ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις που μετασχηματίζουν. Η δέσμευσή μας στους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και, κυρίως, στους ασθενείς εξακολουθεί να είναι τόσο δυνατή όσο ήταν την πρώτη μέρα του ταξιδιού μας.
Η ζωή θέτει πολλά ερωτήματα - Όσα και οι άνθρωποι. Εμείς φροντίζουμε για τις απαντήσεις.

Στη γενέτειρα της ιατρικής και της φαρμακολογίας, η Roche ξεκινά την παρουσία της στις αρχές της δεκαετίας του ’30 διαγράφοντας σταδιακά μια πολύχρονη επιτυχημένη πορεία, με τη διάθεση πρωτοποριακών φαρμακευτικών και διαγνωστικών προϊόντων στους 'Ελληνες λειτουργούς της υγείας και τους ασθενείς. Με πυξίδα τις τρεις θεμελιώδεις αξίες μας - Ακεραιότητα, Τόλμη και Πάθος - εργαζόμαστε καθημερινά με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας των συνανθρώπων μας.

Σήμερα, η Roche εκπροσωπείται στην Ελλάδα από δύο ανεξάρτητες εταιρείες, τη Roche (Hellas) A.E., η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμάκων και τη Roche Diagnostics (Hellas) A.E., που διαθέτει Διαγνωστικά προϊόντα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών αναγκών.

Πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο να παρέχουμε ιατρικές λύσεις άμεσα – ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για το μέλλον. Προσπαθούμε με πάθος να μεταμορφώνουμε τις ζωές των ασθενών. Επιδεικνύουμε θάρρος όταν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να προβούμε σε ενέργειες. Και πιστεύουμε ότι το «καλώς επιχειρείν» συνεπάγεται έναν καλύτερο κόσμο.

Γι’ αυτό το λόγο ερχόμαστε στη δουλειά κάθε μέρα. Είμαστε προσηλωμένοι στην επιστημονική ακρίβεια, την αδιάσειστη ηθική και την πρόσβαση όλων στην ιατρική καινοτομία. Το κάνουμε αυτό σήμερα για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Είμαστε περήφανοι για την ταυτότητά μας, τις πράξεις μας και τον τρόπο δράσης μας. Είμαστε πολλοί αλλά δουλεύουμε σαν ένας, μεταξύ των τμημάτων, μεταξύ των εταιρειών και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είμαστε η εταιρεία Roche.

Η Roche στον κόσμο

Η Roche αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία παγκοσμίως στον Κλάδο Φαρμάκων και Διαγνωστικών και εστιάζει στην προαγωγή της επιστήμης με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Ο συνδυασμός της δυναμικής των Κλάδων Φαρμάκου και Διαγνωστικών υπό την ίδια στέγη, έχουν καταστήσει τη Roche ηγέτιδα στην εξατομικευμένη θεραπεία – μια στρατηγική που έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε ασθενή την κατάλληλη θεραπεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, με ένα διευρυμένο φάσμα φαρμακευτικών θεραπειών στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τις παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η Roche κατέχει επίσης ηγετική θέση παγκοσμίως στα in vitro διαγνωστικά και την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη.

Από το έτος ίδρυσής της, το 1896, η Roche εξακολουθεί να αναζητά καλύτερους τρόπους πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας πολλών παθήσεων και να προσφέρει σημαντικό όφελος στην κοινωνία. Ταυτόχρονα, η εταιρεία με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες, συνεργάζεται με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Περισσότερα από τριάντα φάρμακα που έχουν αναπτυχθεί από τη Roche συμπεριλαμβάνονται στον Πρότυπο Κατάλογο Βασικών Φαρμάκων του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), μεταξύ αυτών πολύτιμα για τη ζωή αντιβιοτικά, ανθελονοσιακά και αντικαρκινικά φάρμακα. Επιπλέον, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, η Roche έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στον Κλάδο του Φαρμάκου βάσει των Δεικτών Βιωσιμότητας Dow Jones.

Ο Όμιλος Roche, με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και το 2020 απασχόλησε περισσότερους από 100.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Το 2020, η Roche επένδυσε 12,2 δισ. ελβετικά φράγκα σε Έρευνα & Ανάπτυξη και σημείωσε πωλήσεις ύψους 58,3 δισ. ελβετικών φράγκων. Η Genentech στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της, μέλος του Ομίλου της Roche. Η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία.

Περισσότερες ιστορίες

Δείτε όλες τις ιστορίες

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies