Σχετικά με τη Roche

Κατά τη διάρκεια των 125 χρόνων της ιστορίας μας, η Roche έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες βιοτεχνολογίας στον κόσμο και έναν παγκόσμιο ηγέτη στα in vitro διαγνωστικά παρέχοντας ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις που μετασχηματίζουν τις ζωές των ασθενών. Η δέσμευσή μας στους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και, κυρίως, στους ασθενείς εξακολουθεί να είναι τόσο δυνατή όσο ήταν την πρώτη μέρα του ταξιδιού μας.
Η ζωή θέτει πολλά ερωτήματα - Όσα και οι άνθρωποι. Εμείς φροντίζουμε για τις απαντήσεις.

Στη γενέτειρα της ιατρικής και της φαρμακολογίας, η Roche ξεκινά την παρουσία της στις αρχές της δεκαετίας του ’30 διαγράφοντας σταδιακά μια πολύχρονη επιτυχημένη πορεία, με τη διάθεση πρωτοποριακών φαρμακευτικών και διαγνωστικών προϊόντων στους 'Ελληνες λειτουργούς της υγείας και τους ασθενείς. Με πυξίδα τις τρεις θεμελιώδεις αξίες μας - Ακεραιότητα, Τόλμη και Πάθος - εργαζόμαστε καθημερινά με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας των συνανθρώπων μας.

Σήμερα, η Roche εκπροσωπείται στην Ελλάδα από δύο ανεξάρτητες εταιρείες, τη Roche (Hellas) A.E., η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμάκων και τη Roche Diagnostics (Hellas) A.E., που διαθέτει Διαγνωστικά προϊόντα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών αναγκών.

Πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο να παρέχουμε ιατρικές λύσεις άμεσα – ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για το μέλλον. Προσπαθούμε με πάθος να μεταμορφώνουμε τις ζωές των ασθενών. Επιδεικνύουμε θάρρος όταν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να προβούμε σε ενέργειες. Και πιστεύουμε ότι το «καλώς επιχειρείν» συνεπάγεται έναν καλύτερο κόσμο.

Γι’ αυτό το λόγο ερχόμαστε στη δουλειά κάθε μέρα. Είμαστε προσηλωμένοι στην επιστημονική ακρίβεια, την αδιάσειστη ηθική και την πρόσβαση όλων στην ιατρική καινοτομία. Το κάνουμε αυτό σήμερα για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Είμαστε περήφανοι για την ταυτότητά μας, τις πράξεις μας και τον τρόπο δράσης μας. Είμαστε πολλοί αλλά δουλεύουμε σαν ένας, μεταξύ των τμημάτων, μεταξύ των εταιρειών και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είμαστε η εταιρεία Roche.

Η Roche στον κόσμο

Ιδρύθηκε το 1896 στη Βασιλεία της Ελβετίας ως μία από τις πρώτες βιομηχανίες κατασκευής επώνυμων φαρμάκων. Από τότε έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο και σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στα in vitro διαγνωστικά.

Η εταιρεία επιδιώκει την επιστημονική αριστεία για να ανακαλύψει και να αναπτύξει φάρμακα και διαγνωστικά εργαλεία που βελτιώνουν τη ζωή και σώζουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα της εξατομικευμένης φροντίδας υγείας και προσπαθούμε να μετασχηματίσουμε ακόμη περισσότερο τον τρόπο παροχής της υγειονομικής περίθαλψης με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο. Προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε άνθρωπο, συνεργαζόμαστε με εταίρους και συνδυάζουμε τη δύναμη του κλάδου των Φαρμάκων και των Διαγνωστικών βασισμένοι σε πραγματικά κλινικά δεδομένα.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθειά μας να αποδίδουμε μακροπρόθεσμο ορίζοντα σε ό,τι κάνουμε, η Roche έχει αναδειχθεί για δεκατρία συνεχόμενα χρόνια ως μία από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στον Κλάδο Φαρμάκου βάσει των Δεικτών Βιωσιμότητας Dow Jones. Ταυτόχρονα, η διάκριση αυτή αποτυπώνει τις προσπάθειές μας να βελτιώνουμε την πρόσβαση στη φροντίδα υγείας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, σε κάθε χώρα που δραστηριοποιούμαστε.

Η Genentech, στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της, μέλος του Ομίλου της Roche. Η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία.


Περισσότερες ιστορίες

Δείτε όλες τις ιστορίες

Μπορείτε να υποβάλλετε αναφορές του Ν. 4990/2022 (προστασία προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις ενωσιακού δικαίου/whistleblowing) είτε μέσω της πλατφόρμας  είτε γραπτώς, αποστέλλοντας ταχυδρομικώς την αναφορά σας στη διεύθυνση Αλαμάνας 4 & Δελφών, 151 25, Μαρούσι, σε φάκελο με την ένδειξη "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche (Hellas) Α.Ε." ή "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche Diagnostics (Hellas) M.A.E." αναλόγως της εταιρείας στην οποία απευθύνεστε. 

You may submit reports of Law 4990/2022 (protection of persons who report breaches of Union law/whistleblowing) via the platform or in written form, by sending your report by post to the address 4, Alamanas & Delfon Str., 15125, Maroussi, in an envelope marked "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R.   of Roche (Hellas) S.A." or "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R. of Roche Diagnostics (Hellas) Single Member S.A." depending on the company you are addressing to.

 * Υ.Π.Π.Α. / O.R.M.R.: Υπεύθυνος Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών / Officer responsible for the Receipt and Monitoring of Reports


Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies