Νευροεπιστήμες

Εργαζόμαστε με πάθος για την καλύτερη κατανόηση της επιστήμης και προάγουμε το επιστημονικό έργο για την επίλυση των μεγαλύτερων κλινικών προκλήσεων της εποχής μας στις Νευροεπιστήμες. Για να διατηρήσουμε αυτό που κάνει κάθε άνθρωπο ξεχωριστό.

M-GR-00001567

Η πρόκληση

Ο παγκόσμιος αντίκτυπος των νευρολογικών παθήσεων

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο επηρεάζονται από εκατοντάδες διαταραχές του νευρικού συστήματος. Όλοι σχεδόν γνωρίζουν κάποιο άτομο που υποφέρει από κάποια νευρολογική πάθηση, που μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινότητα. Τα καινοτόμα φάρμακα και οι διαγνωστικές εξετάσεις μας ενσωματώνουν προηγμένες επιστημονικές μεθόδους και βοηθούν τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Ένας εξαιρετικά πολύπλοκος τομέας

Οι διαταραχές του νευρικού συστήματος μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια που επηρεάζουν την ικανότητα για συναναστροφή, την κίνηση, τη μνήμη και, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να αλλοιώσουν ή να στερήσουν από έναν άνθρωπο τα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν. Ή εάν πρόκειται για διαταραχές που εμφανίζονται σε παιδιά, μπορούν να επηρεάσουν το πώς αυτά θα εξελιχθούν στο μέλλον. Με την πάροδο των ετών, η σωματική, ψυχική και συναισθηματική επιβάρυνση μπορεί να είναι συντριπτική. Ωστόσο, τα άτομα με διαταραχές του νευρικού συστήματος αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με γενναιότητα και αποφασιστικότητα.

Πού εστιάζουμε

Ακολουθώντας την επιστήμη

Πορευόμαστε με γνώμονα την αφοσίωση στην πρωτοποριακή επιστήμη που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή ασθένειες. Συνεργαζόμαστε με την ακαδημαϊκή κοινότητα, επιστήμονες, συνεργάτες του κλάδου και συμμετέχοντες σε κλινικές δοκιμές και παρακολουθούμε τις επιστημονικές εξελίξεις για να βελτιώσουμε τη ζωή των ασθενών.

Με την υποστήριξή τους, συμβάλλουμε συλλογικά στην ανάπτυξη εξαιρετικά εξελιγμένων θεραπειών για ορισμένες από τις πιο δύσκολες στη θεραπεία ασθένειες παγκοσμίως.

Γεφυρώνοντας τις αποστάσεις

Οι νευρολογικές παθήσεις είναι εξαιρετικά περίπλοκες όσον αφορά την κατανόηση και τη θεραπεία τους, και ο αντίκτυπός τους δημιουργεί νέες προκλήσεις για τα συστήματα υγείας, την οικονομία, τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, ανά τον κόσμο.

Η συγκέντρωση δεδομένων είναι απαραίτητη για να υπάρχουν σαφή και μετρήσιμα στοιχεία αναφορικά με το βάρος της νόσου σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.σχετικά με τον τρόπο που, μαζί με τους συνεργάτες μας, αξιοποιούμε τη δύναμη των δεδομένων για την προώθηση ενεργών αλλαγών και την αντιμετώπιση του κοινωνικού βάρους.

Ελπίδα για το μέλλον

Οι νευροεπιστήμες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για το μέλλον μας, απαιτείται όμως συλλογική εργασία. Μαζί με τους συνεργάτες μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με πάθος για την καλύτερη κατανόηση της επιστήμης και να προάγουμε το επιστημονικό έργο για την επίλυση των μεγαλύτερων κλινικών προβλημάτων της εποχής μας στις νευροεπιστήμες. Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον όπου οι νευρολογικές διαταραχές δεν θα περιορίζουν πλέον τις ανθρώπινες δυνατότητες. Για να διατηρήσουμε αυτό που κάνει κάθε άνθρωπο ξεχωριστό.

Με την υποστήριξή τους, συμβάλλουμε συλλογικά στην προαγωγή εξαιρετικά εξελιγμένων θεραπειών για ορισμένες από τις πιο δύσκολες στη θεραπεία ασθένειες παγκοσμίως.

Στη Roche ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον όπου οι νευρολογικές διαταραχές δεν θα περιορίζουν πλέον τις ανθρώπινες δυνατότητες. Για να διατηρήσουμε αυτό που κάνει κάθε άνθρωπο ξεχωριστό.

Διαγνωστικά για τις παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος

Επενδύουμε σημαντικά στην εύρεση καινοτόμων στρατηγικών που προάγουν την προστασία και τη διατήρηση της ψυχικής υγείας, της ποιότητας ζωής και της ταυτότητας των ανθρώπων.

Παραδείγματα

Περισσότεροι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε

Περισσότερα

RDH General Commercial Registry number: 3928401000

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies