Ιολογία

Οι λοιμώδεις ασθένειες που προκαλούνται από ιούς και βακτήρια αντιπροσωπεύουν μία συνεχώς αυξανόμενη ιατρική ανάγκη για εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως. H Roche έχοντας σημαντική συμβολή στην αντιμετώπιση λοιμωδών παθήσεων εστιάζει στην ανακάλυψη και την ανάπτυξη καινούργιων θεραπειών προκειμένου να απαντήσει στις πιο καίριες παγκόσμιες προκλήσεις στον τομέα των λοιμώξεων.

M-GR-00001150

Παραδείγματα

Περισσότεροι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε

Περισσότερα

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies