Λοιμώδη νοσήματα

Το τοπίο στον τομέα των λοιμωδών νοσημάτων αλλάζει διαρκώς, με τις επιδημίες, τις μεταλλάξεις, τα αναδυόμενα παθογόνα και τις αυξανόμενες αντιστάσεις να ασκούν πιέσεις στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. Η Roche έχει στόχο να προσφέρει ανακούφιση και φροντίδα.

Η πρόκληση

Τα λοιμώδη νοσήματα που προκαλούνται από ιούς και βακτήρια αυξάνουν διαρκώς τις ιατρικές ανάγκες για εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως. Η Roche έχοντας σημαντική συμβολή στην αντιμετώπιση λοιμωδών νοσημάτων με τα πιο προηγμένα επιστημονικά και τεχνολογικά μέσα, εστιάζει στην ανακάλυψη και την ανάπτυξη νέων θεραπειών για την αντιμετώπιση ορισμένων από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την υγεία στον κόσμο.

Πού εστιάζουμε

Η διαχείριση των λοιμωδών νοσημάτων γίνεται ολοένα και δυσκολότερη. Αν και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς υγειονομικής περίθαλψης για την πρόληψη της εξάπλωσης των ασθενειών και για τις σχετικές θεραπείες, δίνεται λιγότερη προσοχή στον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι λοιμώξεις στο ευρύτερο πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης.

 Επί του παρόντος, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Roche για τα λοιμώδη νοσήματα έχει αφοσιωθεί στην εύρεση αποτελεσματικής θεραπείας για ορισμένες απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις, όπως ιογενής ηπατίτιδα, γρίπη, πολυανθεκτικά βακτήρια, καθώς και COVID-19 και HIV/AIDS. Οι συγκεκριμένες ασθένειες, για τις οποίες οι ιατρικές ανάγκες συχνά παραμένουν ακάλυπτες, επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως με τον βαθμό σοβαρότητας να ποικίλλει. Για τον λόγο αυτό, και για να διασφαλιστεί ότι κάθε ασθενής λαμβάνει την πιο κατάλληλη και αποτελεσματική φροντίδα, η Roche έχει υιοθετήσει διάφορες στρατηγικές για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης αυτών των λοιμωδών νοσημάτων – από την καταπολέμηση των πολυανθεκτικών βακτηρίων, έως την ανάπτυξη θεραπειών για τα τρία σημαντικότερα αρνητικά κατά Gram βακτήρια που προσδιορίζονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως Παθογόνα Πρώτης Προτεραιότητας, ενώ συνεχίζει να καινοτομεί δημιουργώντας θεραπευτικές λύσεις για την πρόληψη και τη θεραπεία της γρίπης ή έναν συνδυασμό θεραπειών που περιλαμβάνουν αντιικά άμεσης δράσης και μόρια ενίσχυσης του ανοσοποιητικού για τη θεραπεία της ιογενούς ηπατίτιδας.

Διάγνωση λοιμωδών νοσημάτων

Η Roche έχει δεσμευτεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασθενών, αναπτύσσοντας τις καλύτερες διαγνωστικές λύσεις στην κατηγορία τους, προκειμένου να συμβάλλει στην ανακούφιση της παγκόσμιας επιβάρυνσης από τα λοιμώδη νοσήματα.

Παραδείγματα

More focus areas

View all focus areas

Λήψεις

Μάθετε περισσότερα για τη γρίπη

RDH General Commercial Registry number: 3928401000

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies