Διαγνωστικές λύσεις

Διαγνωστικές λύσεις

Στη Roche Diagnostics, αναπτύσσουμε διαγνωστικές εξετάσεις, αναλυτές και ψηφιακές λύσεις με τη δύναμη να μεταμορφώσουν την υγειονομική περίθαλψη των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο

In-vitro εξετάσεις

Η βασική μας δραστηριότητα είναι η ανακάλυψη, η ανάπτυξη και η κατασκευή in vitro εξετάσεων για τη διάγνωση διαφόρων ασθενειών που περιλαμβάνουν καρκίνο, διαβήτη, Covid-19, ηπατίτιδες , ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) και πολλές άλλες.

Τα in vitro διαγνωστικά (IVDs) είναι εξετάσεις που μπορούν να ανιχνεύσουν ασθένειες και λοιμώξεις και πραγματοποιούνται σε δείγματα όπως αίμα ή ιστός που έχουν ληφθεί από το ανθρώπινο σώμα. Επιτρέπουν στους γιατρούς να διαγνώσουν αποτελεσματικά τους ασθενείς και να εργαστούν για την παροχή κατάλληλων θεραπειών.

Τα δείγματα αναλύονται αμεσα στα ιατρεία ιατρών ή σε κεντρικά εργαστήρια που χρησιμοποιούν τις εξετάσεις και τους αναλυτές μας.

Αναλυτές

Οι περισσότερες από τις in vitro εξετάσεις μας εκτελούνται σε αναλυτές που αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε μόνοι μας ή με εξωτερικούς συνεργάτες. Ορισμένοι από αυτούς τους αναλυτές είναι μικροί και χρησιμοποιούνται για την ανάλυση του αίματος ή των ούρων ενός ασθενούς. Μπορείτε να τους βρείτε σε ιατρεία και κλινικές. Άλλοι αναλυτές είναι μεγάλα συστήματα, μερικοί στο μέγεθος μικρών αυτοκινήτων. Αυτά τα συστήματα επιτρέπουν την παράλληλη ανάλυση εκατοντάδων δειγμάτων, ελέγχοντας για πολλές διαφορετικές ασθένειες.

Οι διαγνωστικοί αναλυτές για εργαστήρια λειτουργούν με προηγμένες τεχνολογίες, εξίσου εξελιγμένες με αυτές που μπορείτε να βρείτε στα σύγχρονα αεροσκάφη. Αυτοί οι αναλυτές είναι πλήρως αυτοματοί, επιτρέποντας την ανάλυση μεγάλου αριθμού δειγμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο προηγμένος αυτοματισμός μειώνει την ευκαιρία για λάθος, κάτι που ωφελεί τους ασθενείς. Έτσι, τα εργαστήρια είναι σε θέση να παρέχουν υψηλής ποιότητας αποτελέσματα ασθενών με εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

Ψηφιακές λύσεις υγείας

Μεταμορφώνουμε την υγειονομική περίθαλψη με καινοτομία και συνεργασία. Χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση βασισμένη σε συγκεκριμένα στοιχεία, οι ψηφιακές λύσεις υγείας που βασίζονται στις γνώσεις μας στοχεύουν στην υποστήριξη της φροντίδας των ασθενών.

Στη Roche, έχουμε μια πλούσια κληρονομιά στην καινοτομία στον τομέα της υγείας. Mαζί με τις προσπάθειές μας να δημιουργήσουμε συνεργατικά ανοιχτά ψηφιακά οικοσυστήματα, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα διαγνωστικά δεδομένα με την μετατροπή τους σε πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στα εργαστήρια και τις κλινικές.

Για τα εργαστήρια, προσφέρουμε λυσεις με σκοπό την βελτιστοποίηση της ροή εργασίας και της γενικότερης λειτουργίας.

Για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, προσφέρουμε απομακρυσμένη υποστήριξη και λύσεις υποστήριξης απόφασης για βελτιστοποίηση της διάγνωσης, των πόρων και επίτευξη προσωποποιημένης θεραπείας

Για ασθενείς, προσφέρουμε ψηφιακές λύσεις διάγνωσης για αυτοπαρακολούθηση και αποστολή αποτελεσμάτων.

Θέλετε να δείτε την πλήρη λίστα των διαγνωστικών λύσεων της Roche;

Περισσότερες λύσεις

Κεντρικό εργαστήριοΈρευνα στην αλληλούχιση επόμενης γενιάςΈρευνα στις βιοεπιστήμεςCustomBiotechΔιαβήτηςDigital Health Solutions
View all focus areas

RDH General Commercial Registry number: 3928401000

Μπορείτε να υποβάλλετε αναφορές του Ν. 4990/2022 (προστασία προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις ενωσιακού δικαίου/whistleblowing) είτε μέσω της πλατφόρμας  είτε γραπτώς, αποστέλλοντας ταχυδρομικώς την αναφορά σας στη διεύθυνση Αλαμάνας 4 & Δελφών, 151 25, Μαρούσι, σε φάκελο με την ένδειξη "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche (Hellas) Α.Ε." ή "Αναφορά του Ν. 4990/2022 - Υπόψη Υ.Π.Π.Α.* της Roche Diagnostics (Hellas) M.A.E." αναλόγως της εταιρείας στην οποία απευθύνεστε. 

You may submit reports of Law 4990/2022 (protection of persons who report breaches of Union law/whistleblowing) via the platform or in written form, by sending your report by post to the address 4, Alamanas & Delfon Str., 15125, Maroussi, in an envelope marked "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R.   of Roche (Hellas) S.A." or "Report of Law 4990/2022 - Attention of the O.R.M.R. of Roche Diagnostics (Hellas) Single Member S.A." depending on the company you are addressing to.

 * Υ.Π.Π.Α. / O.R.M.R.: Υπεύθυνος Παραλαβής και Παρακολούθησης Αναφορών / Officer responsible for the Receipt and Monitoring of Reports


Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies