Πού δραστηριοποιούμαστε

Η Καινοτομία είναι η απάντησή μας στις προκλήσεις της βιοτεχνολογίας και της ιατρικής περίθαλψης. Καθημερινά εργαζόμαστε για να σώζουμε ζωές και να βοηθάμε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Συνεχώς επενδύουμε στην ιατρική έρευνα και την ανάπτυξη, ώστε να παρέχουμε νέα διαγνωστικά προϊόντα και φάρμακα για τον καρκίνο, το AIDS, την ηπατίτιδα, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και το διαβήτη.

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή αρμόδιου επαγγελματία υγείας.

Δείτε περισσότερα

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το διαδικτυακό χώρο σχετικά με τα προϊόντα απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς αποδέκτες και ενδέχεται να περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα ή έγκυρα σε άλλες χώρες. Σας γνωστοποιούμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν πρόσβασή σας σε πληροφορίες που δεν είναι συμβατές με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο στη χώρα προέλευσής σας ή με τον τρόπο έγκρισης και χρήσης σε αυτήν.Επίσης, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες για προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

ΕπικοινωνίαΠαγκοσμίωςlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeΣχετικά με τη RocheΠροϊόνταΣταδιοδρομίαΦαρμακοεπαγρύπνησηΙατρική ΠληροφόρησηΌροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναΟδηγίες χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσηςΠολιτική cookies